Фудбал Фудбал/Вести

Milojević: Nije bilo lako igrati

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević posle utakmice i pobede protiv Rada bio je zadovoljan rezultatom i čestitao je svim akterima utakmice.

— Zahvaljujem se ekipi Rada na fenomenalnom domaćinstvu. Pobedom jesam zadovoljan, očekivao sam ovakvu utakmicu. Mojim igračima svaka čast na rezultatu, kao i fudbalerima Rada. Nije lako igrati po ovakvom vremenu, ali profesionalci su i oni ovo moraju da izdrže. Posle naše utakmice koju smo odigrali u četvrtak, bilo je pitanje kako ćemo danas odigrati. Pokušao sam da napravim neke rokade, i zbog odmora, ali i da pružim šansu igračima koji je apsolutno zaslužuju. Dali smo gol pri kraju prvog poluvremena, a ključni detalj u drugom delu bila je prečka Rada. Da su izjednačili, pitanje je kako bi se kasnije odvijalo. Radu želim puno uspeha u nastavku sezone — rekao je Milojević.

Filip Stojković koji je u prvom delu dobio udarac, u pauzi je zamenjen.

— Stojković jeste dobio udarac, ali je više preventivno izašao. Bilo je i u planu da zamenimo Stojkovića i da ga malo odmorimo. Preventivno je, mislim da nije ništa ozbiljno, nemojte me još držati za reč, ali mislim da su prve procene dobre — rekao je Milojević.

Nakon ove pobede, sledi i priprema za revanš utakmicu protiv Sparte.

— Pokušali smo da izbacimo danas Spartu iz glave, ali biće veoma teško. Spremićemo se i odigrati muški, kao da nije ni bilo prve utakmice. Veliki je ulog i za nas, i za njih — rekao je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама