Фудбал Фудбал/Вести

Milojević: Nema mesta euforiji

Crvena zvezda ostvarila je pobedu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope savladavši Spartu iz Praga rezultatom 2:0, a nakon utakmice novinarima su se obratili treneri obe ekipe.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, čestitao je svojim igračima borbenosti i pobedi, ali i istakao da nema mesta euforiji i da ih u revanšu očekuje još jedna teška utakmica.

“Čestitam svojim  igračima jer su oni protagonisti ove pobede. Mislim da nema mesta euforiji, iako  znam da smo takav narod koji na sve gleda ili kao da je sve belo ili kao da je sve crno. Nije tako. Odmorićemo se, očekuje nas prvenstvo, a potom nas očekuje jako teško gostovanje u Pragu, imamo vremena da se pripremimo, da analiziramo.Ovakva borbenost mora da bude prisutna u svakoj utakmici, bez obzira na ime protivnika. Zahvalio bih se i divnoj publici koja nas je nosila svih 90 minuta, mislim da su naši igrači to zaslužili”, dodao je Milojević.

Sa druge strane, šef stručnog štaba Sparte, Andrea Stramaćoni, nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe, ali ističe optimizam pred revanš meč.

“Na ovom nivou ne može tako da se ulazi u utakmicu, presekli su nas golovi. Prelomile su naše greške, uspavali smo se kod drugog gola. Zaigrali smo bolje u nastavku, mislim da je rezultat možda previsok.  Optimista sam kada je u pitanju revanš, ali ne smemo da primimo glo u toj utakmici i ne smemo da dozvoljavamo ovakve greške kao večeras. Krenuli smo u novi ciklus, ovo je tek početak, nije nam odgovarala činjenica sto igramo protiv Zvezde, jer je ona imala već takmičarske utakmice, ali to nije izgovor”, završio je Stramaćoni.

Revanš meč trećeg kola kvalifikacija očekuje nas naredne nedelje, kada će domaćin biti ekipa iz Češke.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама