Фудбал Фудбал/Омладински погон

Mlađi kadeti šampioni!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Generacija „2001“ FK Crvena zvezda osvojila je Ligu mlađih kadeta kolo pre kraja pobedom nad Teleoptikom u gostima od 2:0. Strelci su bili Mateja Stojanović i Njegoš Kupusović.

540-sampioni-6464.jpg

Trener ove generacije Mirko Bunjevčević nakon utakmice je izjavio

— Mislim da smo bili dominantni tokom čitave sezone što najbolje oslikava i gol razlika 119:11. Moji igrači su ispunili cilj koji je bio postavljen pre početka ovog prvenstva i jasno je da su shvatili šta znači nositi dres Crvene zvezde. Na dobrom su putu da u kadetskoj ligi Srbije od jeseni nastave sa dobrim igrama i rezultatima. Očekujem da u budućnosti nekoliko igrača iz ove selekcije zaigra u našem prvom timu, a u ovom trenutku imamo i dosta reprezentativaca Srbije. Za kraj sezone preostao je još i turnir prijateljstva u Bjeljini gde tradicionalno igraju sve najbolje ekipe sa prostora Balkana. Cilj nam je da i tamo prikažemo dopadljivu igru i predstavimo se u najboljem svetlu širokom auditorijumu, pošto će naše utakmice moći da se prate na Sportklubu. Ne treba zaboraviti da smo u prethodnih godinu dana osvojili tri inostrana turnira, u Mađarskoj, Hrvatskoj i Nemačkoj — rekao je Bunjevčević.

Zvezdin trener mlađih kadeta pohvalio je i svoje saradnika.

— Pomenuo bih i članove svog stručnog štaba koji su dali neizmerni doprinos u ovoj uspešnoj sezoni. To su Pomoćni trener Miloš Đorđević, kondicioni trener Nikola Perišić i trener golmana Branko Katić. Zahvaljujem se čelnim ljudima koji su mi ukazali poverenje u Omladinskoj školi  FK Crvene zvezde i želim puno sreće svim selekcijama u budućnosti.

Čestitamo svim igračima i članovima stručnog štaba generacije „2001“ na uspesima u ovoj sezoni!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама