Фудбал Фудбал/Вести

Božović: Važan i težak meč pred nama

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Nakon prvog meča polufinala Кupa Srbije utakmicama 33. kola nastavlja se šampionat. Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Vojvodinu sutra, 30. aprila, od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a ulaz je besplatan.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miodrag Božović izneo je svoja očekivanja pred utakmicu.

— Pred nama je teška utakmica iz mnogo razloga, najpre zbog propagande koja se podigla oko ove utakmice i mnogo loše atmosfere koja je stvorena. Takođe, Vojvodina ima odličan tim, uvek smo teško izlazili na kraj sa njima. Prošla utakmica u Novom Sadu bila je prava filmska. Pre toga na Marakani smo ih lako dobili. Ovog puta to ne očekujem jer su zaista napravili odličnu ekipu i mogu da pobede bilo koga u našoj ligi — rekao je Božović.

Iskusni strateg ceni ekipu Vojvodine, ali veruje u uspeh svoje ekipe.

— Ne pričam o Vojvodini lepe stvari iz kurtoazije. Smatram da imaju dobar tim i da su Malbašić, Paločević, Trujić, Кnežević, Meleg izvanredni igrači. U odbrani takođe imaju dobre fudbalere, sasvim solidan sastav za našu ligu i ne očekujem da će nam biti lako. Promenili su trenera ponovo, ali to nama ne predstavlja problem jer uglavnom igraju isti igrači, znamo im dobre i loše osobine.

Zbog žutih kartona utakmicu sa Vojvodinom propustiće Mičel Donald.

— Već smo odlučili, na terenu će ga zameniti Marko Poletanović.

Iz redova novosadskih crveno-belih najavili su da u Beograd dolaze po tri boda.

— Još uvek nisam čuo nijednog trenera koji kaže da dolazi na Marakanu da izgubi. Nadam se da će proći kao i ostali koji su dolazili sa istom namerom — poručio je Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама