СДЦЗ Хокеј

Počinju borbe za titulu – SVI NA HOKEJ!!!

Autor: CZBG

Regularni deo srpskog šampionata se približava kraju. Crvena zvezda ima da odigra još dve utakmice (NS Stars i Vojvodina) ali ni jedan od tih utakmica ne može da utiče na raspored na tabeli. Zvezda je osvojila ubedljivo prvo mesto i u plej of doigravanju dočekuje ekipu Vojvodine od koje je bila bolja u svim dosadašnjim duelima.

Foto: SKHL Crvena zvezda

Verujemo da će puleni Nenada Milinkovića uspešno prebroditi ovu prepreku i pokušati da u finalnoj seriji protiv boljeg iz duela Beograd – Partizan, osvoje titulu prvaka Srbije. S obzirom na dosadašnji sled događaja, očekuje se da finale bude između Crvene zvezde i Beograda. Naše rukovodstvo, na čelu sa predsednikom Đakovićem, uspelo je da izdejstvuje da igrači Crvene zvezde, koji su bili pozajmljeni Beogradu za potrebe MOL lige, ne mogu da igraju protiv nas (kad već nisu mogli za nas), pa se s toga očekuje jedno zanimljivo doigravanje za titulu.

Zato pozivamo sve navijače Crvene zvezde da dođu u ledenu dvoranu SRC Tašmajdan (Pionir) i pruže podršku našim oklopnicima u polufinalnoj seriji protiv Vojvodine, a onda, nadamo se, i protiv favorizovanog Beograda.

Termini polufinalnih utakmica su sledeći:

1. kolo

25/02/2017:   HK Beograd vs HK Partizan

26/02/2017:   SKHL Crvena Zvezda vs HK Vojvodina

2.kolo

01/03/2017:   HK Partizan vs HK Beograd

01/03/2017:   HK Vojvodina vs SKHL Crvena Zvezda

3. kolo

04/03/2017:   HK Beograd vs HK Partizan

05/03/2017:   SKHL Crvena Zvezda vs HK Vojvodina

Plej of se igra na dve dobijene utakmice.

SVI NA HOKEJ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама