Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji SDCZ

Drama u Zrenjaninu, pobeda Zvezde za ostanak u trci

Izvor: www.vaterpolovesti.com

Vaterpolisti Crvene zvezde u jednom od najvažnijih utakmica u sezoni pobedili su POŠK rezultatom 8:7 i tako ostali u trci za plasman u Regionalnu A1 ligu. Crveno-beli su jako loše počeli, gubili su 4:1 posle četiri i po minuta. Međutim, uspeli su da se konsoliduju i u trećoj četvrtini da stignu do izjednačenja. Potom su poveli, u četvrtoj deonici su imali i „+2“, ali su Splićani smanjili i do kraja je bilo jako neizvesno.

Crvena zvezda - POŠK

Primorac je sada prvi sa 24 boda, ali Kotorani do kraja takmičenja gostuju Šapcu i Zvezdi, a dočekuju i POŠK. Splićani imaju 21 bod, a pored gostovanja u Kotoru, dočekuju i Šabac. Drugi srpski predstavnik ima 18 bodova, ali i utakmicu manje. Zvezda takođe ima 18 bodova, a do kraja regionalnog takmičenja od „jačih“ utakmica ima meč sa Primorcem u Zrenjaninu.

U slučaju da Zvezda i POŠK na kraju takmičenja budu izjednačeni po broju bodova, crveno-beli će imati prednost zbog gola više u gostima u međusobnom duelu. Beograđani imaju bolji međusobni duel i od Šapca, a u Kotoru su izgubili 8:5.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama