Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Crveno-bele veruju u plasman na Finalni turnir Kupa

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Crvena zvezda će biti domaćin revanš meča četvrtfinala Kupa Srbije za seniorke u kome će naša ekipa pokušati da pobedi Vizuru i obezbedi plasman na Finalni turnir.

Crveno-bele su u prvom meču doživele minimalni poraz od aktuelnih šampionki rezultatom 3:2, po setovima 25:19, 17:25, 25:17, 21:25, 15:10.

Verujem u svoju ekipu i u to da možemo do maksimalne pobede. Verujem da možemo da obezbedimo plasman na završni turnir Kupa Srbije. Imamo šansu. Moramo da ispravimo greške koje smo pravili u prethodnom meču i rezultat će doći – izjavila je Milka Stijepić.

Posle jedne od najtežih sezona u skorijoj istoriji, Zvezdine dame imaju šansu da poprave utisak na kraju godine i na taj način se nađu na dobrom putu da vrate Crvenu zvezdu u vrh klupske odbojke u Srbiji.

Očekujem mnogo bolje rezultate Crvene zvezde u 2017. godini. Prethodne sezone smo imali dosta prbolema sa povredama i to se odrazilo na rezultate. Sada smo maksimalno spremne i trudimo se da vratimo Crvenu zvezdu na vrh, na mesto koje joj pripada, da pobedimo u što više mečeva i nadam se da ćemo u tome i uspeti – zaključila je Milka Stijepić.

Revanš utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Vizure igra se u ponedeljak 26. decembra od 18 časova u dvorani USC Voždovac u Beogradu. Ulaznice će se prodavati na ulazu u dvoranu po ceni od 200 dinara i važiće i za utakmicu koja sledi, revanš meč četvrtfinala Kupa u muškoj konkurenciji u kojoj Crvena zvezda dočekuje Mladi radnik.

Meč će suditi Aleksandra Balandžić i Stanislava Simić. Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu se igraju dve utakmice.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni “zlatni set”, koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама