Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda vlasnik još dva objekta

Izvor: zvanični sajt FK Crvena zvezda

Niz dobrih rezultata na svim poljima nastavljen je sa dve lepe vesti. Hotel kluba i medicinski centar omladinske škole su ozakonjeni, odnosno legalizovani i dodati su nepokretnostima koje poseduje Crvena zvezda.

456.jpg

Hotel kluba je praktično baza prvog tima u kome igrači provode najveći deo “karantina” pred mečeve, gde se hrane i odmaraju između napornih treninga. Hotel ima 18 soba, apartman, restoran sa kuhinjom, salu za sastanke… Takođe koristila ga je i omladinska škola, a pošto se svakim danom unapređuje i funkcioniše na zavidnom nivou nema sumnje da će mnogo značiti klubu i igračima. Na ovaj način Zvezda je osigurala stabilnost rada svih selekcija.

Takođe, legalizovan je i medicinski centar omladinske škole koji se nalazi iza južne tribine. Reč je o objektu koji je nekada koristio kao “karantin” omladinske škole. Međutim usled loše finasijske situacije on je bio zapušten. Ipak, dolaskom Dragana Mladenovića na čelo škole situacija se promenila i prostor je ponovo oživeo ovog puta u funkciji medicinskog centra čime je napravljen još jedan korak ka podizanju naše škole na visok nivo.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама