Фудбал Фудбал/Вести

Novi susret sa studentima

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Predstavnici Fudbalskog kluba Crvena zvezda ovog ponedeljka, 12. decembra, posetili su studente tehničkih fakulteta u Beogradu.

540-faks-he.jpg

Ovog puta, u okviru akcije “Neraskidiva veza – Zvezda i studenti” studenti Elektrotehničkog, Građevinskog i Arhitektonskog fakulteta imali su prilike da razgovaraju i bolje se upoznaju sa načinom funkcionisanja našeg kluba. U prijatnoj atmosferi na duhovit i interesantan način na sva pitanja studenata odgovarali su predsednik kluba Svetozar Mijailović, poslovni direktor Stefan Pantović, kao i fudbaleri Aleksandar Luković i Zoran Rendulić.

Studenti su sa poslovnim direktorom Stefanom Pantovićem govorili o novim tehnologijama koje bi mogle da se primene i unaprede rad našeg kluba. U planu su pilot projekti koje razrađuju studenti Elektrotehničkog fakulteta, a koji bi trebalo da bude testiran u Zvezdinoj omladinskoj školi.

Kapiten Aleksandar Luković izneo je stav da bi regionalna liga poboljšala kvalitet fudbala, ali da se ovaj sport igra zbog navijača i da ukoliko gostujući navijači ne bi mogli da prisustvuju svim utakmicama čitava ideja gubi smisao. Bilo je reči i o radu marketinga kluba, omladinskoj školi, skauting službi.

Crvena zvezda će i u budućnosti nastaviti da posećuje fakultete Univerziteta u Beogradu i približi se bazi iz koje je nastala – studentima.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама