Фудбал Фудбал/Вести

Božović ide iz Zvezde!?!

Autor: CZBG

Do kraja jesnjeg dela sezone ostala je još samo jedna utakmica, a Zvezda će, bez obzira na rezultat u Surdulici, prezimeti na prvom mestu. Međutim, izgleda da se u Ljutice Bogdana (prema pisanju Sportsko žurnala) spremaju tektonske promene i to na mestu šefa stručnog štaba.

Foto: Mondo.rs

Kako Sportski žurnal prenosi, iz dobro obaveštenih izvora dolaze informacije da je Miodrag Grof Božović kovertirao svoju ostavku i da če nekon poslednje utakmice to saopštiti i ljudima iz kluba, kao i celoj zvezdaškoj javnosti.

Grof je navodno nezadovoljan stanjem u srpskom fudbalu, ali najverovatnije i svojim statusom u Crvenoj zvezdi. Istina za volju, mnogi navijači su po društvenim mrežama kritikovali rad crnogorskog stručnjaka, jer je bilo evidentno da Zvezda ne igra onako kako se to od nje očekuje (bez obzira na lidersku poziciju), te da ove sezone nije ostvarila najvažniji cilj, a to je ulazak u neko od evropskih takmičenja.

Ipak moramo reći sledeće…koliko god bili nezadovoljni radom Miodraga Božovića moramo se zapitati da li je bilo potrebno praviti ovoliki pritisak na njega u trenutku kada smo prvi na tabeli, do duše sa svega 6 bodva prednosti nad večitim rivalom. Podsetimo se da se nešto slično desilo i u vreme dok je Vladimir Petrović Pižon bio trener Crvene zvezde, a tada smo zbog te smene izgubili ne samo titulu prvaka Srbije, nego je i Partizan započeo svoju dominaciju i stigao nas u jednom trenutku i po broju osvojenih titula.

Izgleda da u Ljutice Bogdana slede burni dani, a u srcima navijača Crvene zvezde zebnja da, ukoliko Grof ode, na njegovo mesto ne dođu ponovno neki kvazi stručnjaci tipa Dostanića, Jankovića, Kosanovića i sličnih.

3 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама