Кошарка Кошарка/Вести

Podrška sa tribina, najveća nagrada za Bamberg!

Izvor: SD Crvena zvezda

Velika pobeda u Nemačkoj imaće dodatnu vrednost ako košarkaši Crvene zvezde mts u četvrtak vide ogromnu podršku sa tribina pred duel sa „Emporio Armanijem“.

Košarkaši Crvene zvezde mts trijumfalno se vraćaju sa sedmodnevne turneje nakon dramatične pobede u Nemačkoj.

Ipak, posao nije završen, jer će veliki trijumf u Bambergu dobiti na vrednosti ako crveno-beli osvoje dva boda u svojoj „Kombank Areni“ protiv ove sezone izvanredne ekipe „Emporio Armanija“…

KK Crvena zvezda mts zato poziva sve navijače da nakon pobeda u Zagrebu i Bambergu pruže podršku ekipi i naprave pravi „domaći teren“ utakmici koja će označiti kraj jednog izuzetno napornog i iscrpljujućeg perioda sa puno putovanja i teških utakmica.

Ako je neko zaslužio podršku, sada u ovom trenutku zbog svega što radi, načina na koji predstavlja klub, kroz ponašanje na terenu i vanj njega, onda su to košarkaši Crvene zvezde mts!

Budi uz Crvenu zvezdu, Lazu, Đenku, Ognjena, Simu, Milka, Dangu… Dejana… u četvrtak uveče da zajedno dođemo do još jedne pobede u takmičenju u kome KK Crvena zvezda mts sa daleko najmanjim sredstvima beleži odlične rezultate!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

There are no users currently online
Скочи на траку са алаткама