Кошарка Кошарка/Вести

Podrška sa tribina, najveća nagrada za Bamberg!

Izvor: SD Crvena zvezda

Velika pobeda u Nemačkoj imaće dodatnu vrednost ako košarkaši Crvene zvezde mts u četvrtak vide ogromnu podršku sa tribina pred duel sa „Emporio Armanijem“.

Košarkaši Crvene zvezde mts trijumfalno se vraćaju sa sedmodnevne turneje nakon dramatične pobede u Nemačkoj.

Ipak, posao nije završen, jer će veliki trijumf u Bambergu dobiti na vrednosti ako crveno-beli osvoje dva boda u svojoj „Kombank Areni“ protiv ove sezone izvanredne ekipe „Emporio Armanija“…

KK Crvena zvezda mts zato poziva sve navijače da nakon pobeda u Zagrebu i Bambergu pruže podršku ekipi i naprave pravi „domaći teren“ utakmici koja će označiti kraj jednog izuzetno napornog i iscrpljujućeg perioda sa puno putovanja i teških utakmica.

Ako je neko zaslužio podršku, sada u ovom trenutku zbog svega što radi, načina na koji predstavlja klub, kroz ponašanje na terenu i vanj njega, onda su to košarkaši Crvene zvezde mts!

Budi uz Crvenu zvezdu, Lazu, Đenku, Ognjena, Simu, Milka, Dangu… Dejana… u četvrtak uveče da zajedno dođemo do još jedne pobede u takmičenju u kome KK Crvena zvezda mts sa daleko najmanjim sredstvima beleži odlične rezultate!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама