Фудбал Фудбал/Вести

Mlađe kategorije – goleade protiv Čukaričkog

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

U nedelju, 6. novembra, Omladinci i Kadeti Crvene zvezde sastali su se na Banovom brdu sa vršnjacima iz Čukaričkog, i umalo zabeležili dvostruku pobedu. Ipak, golom u 90. minutu, Kadeti Čukaričkog uspeli su da osvoje bod.

Omladinci: Čukarički – Crvena zvezda 3:4 (0:1)

Sudija: Novak Simović (Novi Sad)
Strelci: Šarić u 72′ i 77′ i Milojević u 90′ za Čukarički, a Adžić u 44′, Romanić u 50′ i 83′ i Račić u 80′ za Crvenu zvezdu.
Žuti kartoni: Šarić, Milojević (Čukarički), Adžić, Pejović (Crvena zvezda)

Čukarički: Ćulibrk, Radić (od 70′ Ristivojević), Zorić (od 84′ Bajić), Veličković, Preljević (od 57′ Šošević), M. Ilić, Đorđević, Milojević, S. Ilić (od 71′ Petrović), Mehmedović (od 73′ Lazić), Šarić (od 84′ Kilibarda).

Crvena zvezda: Savić, Perić (od 90′ Maksić), Terzić, Pejović, Rakić, Račić (od 86′ Puzić), Cvetković (od 70′ Stanojev), Nikolić (od 88′ Mihajlović), Ilić, Adžić (od 85′ Jokić), Romanić (od 90′ Krstić).

Crvena zvezda je u derbiju 15.kola Omladinske lige, bila bolja od Čukaričkog, prošlogodišnjeg prvaka – 4:3. Spektakularan fudbal na Banovom brdu začinili su majstorskim golovima Luka Adžić i Uroš Račić, dok je najbolji strelac tima Lazar Romanić dva puta pogodio mrežu Čukaričkog. Sve je počelo individualnim ostvarenjem Luke Adžića, koji je u subotu bio na klupi prvog tima. Kapiten Crvene zvezde je u slalomu nanizao nekoliko igrača Čukaričkog i potom poslužio Romanića za laganu egzekuciju. Crveno-beli su do poluvremena imali dva gola viška. Opet je Adžić bio kreator. Ovog puta je pogodio iz slobodnog udarca.Ali domaćini su izjednačili rezultat, međutim protiv odličnog veznog reda crveno-belih nisu mogli pa su Račić i opet Romanić otklonili sve dileme.

Kadeti: Čukarički – Crvena zvezda 3:3 (0:1)

Sudija: Dejan Trifković (Beograd)
Strelci: Marković u 54′, Nikčević u 68′ i Terzić u 90′ za Čukarički, a Šikanjić u 25′ i 80′ i Savić u 59′ za Crvenu zvezdu.
Žuti kartoni: Ilić, Marković (Čukarički), Aćimović, Santrač, Janković, Šikanjić (Crvena zvezda)

Čukarički: Karadžić, Ilić, Kamenović (od 83′ Mitrović), Ivanović, Bakić, Antić, Terzić, Vukićević (od 79′ Fratrović), Marković, Nikčević (od 69′ Petrović), Markov.

Crvena zvezda: Gordić, Kostić (od 46′ I. Ilić), Konatar, J. Ilić (od 55′ Bosić), Janković, Eraković, Brkić, Santrač (od 73′ Gavrić), Šikanjić (od 87′ Kupusović), Aćimović, Savić (od 89′ Dobrilović).

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама