Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши СДЦЗ

Odbojkaši Zvezde gostuju Kleku

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

U suobtu 29. oktobra (19 časova) odbojkaši Crvene zvezde će u okviru 3. kola Superlige Srbije gostovati ekipi Klek Srbijašume.

Crveno-beli se nalaze u dobroj formi. Posle osvajanja Super Kupa, ostvarili su dve pobede u prvenstvu i jednu u Kupu Srbije, a naše odbojkaše tek očekuju veliki izazovi.

Svesni smo da je naša ekipa dosta oslabljena u odnosu na prošlu sezonu. Ima dosta nedostataka u igri našeg tima i još uvek se uigravamo. Za sada jesmo u dobrom ritmu, ali još uvek tražimo svoju igru i najjaču postavu, tako da nam nijedna utakmica nije laka i ne možemo sa sigurnošću garantovati pobedu, već moramo maksimalno ući u svaki meč kao da je finale plej-ofa ili da nosi veliki teret, iako je obična prvenstvena utakmica. Jedino tako možemo da sagradimo taj pobednički mentalitet koji će nam mnogo značiti u nastavku sezone – izjavio je Aleksandar Blagojević, korektor Crvene zvezde.

Iako još uvek nisu ostvarili pobedu odbojkaši Kleka su odigrali dve veoma neizvesne utakmice, u pet setova, protiv Radničkog i Partizana.

Klek je ekipa koja već drugu sezonu ima isti sastav. Mislim da, u odnosu na prošlu sezonu, nisu menjali igrače ni na jednoj poziciji. To je stvarno retkost za jednu ekipu u Superligi Srbije. Sigurno je da su dosta iskusnija ekipa od nas. Neki od njihovih igrača su igrali u inostranstvu i već imaju zavidne karijere. Na nama je da svojom željom i entuzijazmom odigramo najbolje i uspemo da pobedimo – zaključio je Blagojević.

Utakmica 3. kola Superlige Srbije između Kleka Srbijašume i Crvene zvezde na programu je u subotu 29. oktobra od 19 časova u sportskoj dvorani “Miloš Grbić” u Kleku. Meč će suditi Đorđe Stevanović i Goran Gradinski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама