Фудбал Фудбал/Вести

Utisci debitanata

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

U utakmici protiv BSK-a iz Borče, dvojica fudbalera odigrala su prvi zvaničan meč u crveno-belom dresu.

Letošnje pojačanje iz Spartaka Stefan Milošević nakon nekoliko meseci vrednog treniranja dobio je priliku da debituje na poziciji levog beka.

– Drago mi je zbog prilike koju sam dobio jer dugo nisam zabeležio nastup na zvaničnoj utakmici. Ne mogu da kažem da sam zadovoljan svojom partijom, ali nije bilo ni loše, s obzirom na to da dugo nisam igrao. U prvo poluvreme smo ušli pomalo mlako, ne mogu da kažem da smo potcenili prpotivnika, ali nismo dobro otvorili utakmicu. U nastavku smo dali gas, pojačali i to se isplatilo. Kad sam ja izašao dali smo tri gola, možda je do mene – našalio se Milošević i dodao:

– Nadam se da ću dobijati šansu i dalje jer je zaslužujem. Možda ne baš u narednoj utakmici, ali u budućnosti svakako, jer naporno radim i treniram – kaže Milošević.

Svoj prvi nastup za Crvenu zvezdu zabeležio je i mladi Luka Adžić.

– Ostvario mi se dečački san, o ovome sam sanjao kada sam počeo da treniram. Ja sam Zvezdino dete i želim da se zahvalim stručnom štabu na ukazanom poverenju. Nadam se da ćemo osvojiti Kup, duplu krunu takođe. Drago mi je što sam debitovao baš na dan kada smo pobedili. Nisam igrao mnogo, ali borio sam se i želeo sam da pomognem ekipi. Dugo sam u Zvezdi, ovaj dan dugo čekam i zato sam rasterećen, nisam osećao pritisak. I dalje ću vredno raditi i čekaću svoju šansu i u prvenstvu – rekao je osamnaestogodišnji fudbaler.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама