Фудбал Фудбал/Вести

Božović: Utakmica iznad nivoa naše lige

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nakon reprezentativne pauze, vratili su se pobedom nad ekipom Čukaričkog, obavezama u nacinalnom šampionatu. Trener Miodrag Božović, bio je zadovoljan trijumfom kao i kvalitetom meča.

– Uvek je teško igrati nakon pauze. Kontrolisali smo utakmicu 60 minuta i smatram došli zasluženo do pobede. Mislim, takođe, da je utakmica bila dobra i da je prevazišla po kvalitetu nivo naše lige – istakao je Grof i nastavio:

– Osvojili smo nova tri boda što nas sve raduje, ali ono što brine je veliki broj promašaja. Ne krivim igrače, mogu samo da im čestitam. Sikimić je želeo da asistira, Ruiz je izblokiran u šansi, a prilikom šuta Kange nekoliko igrača protivnika je stajalo na gol-liniji. Zadovoljan sam partijama Ruiza i Mouče i znam da mogu da budu samo bolji.

Šef struke najtrofejnije srpskog tima objasnio je i situaciju oko rovitog Huga.

– Vieira nije trenirao deset dana, još uvek je rovit i plašio sam se da ga uvedem u igru, jer je teren natopljen i klizav. Još jednom želim da čestitam i pohvalim sve igrače. Nemam zbog čega da ih kritikujem, jer pobeđujemo i dajemo tri gola po utakmici – konstatovao je Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама