Ватерполо Ватерполо/Вести СДЦЗ

Novi poraz crveno-belih u Sarajevu, Gluhaić potopio Zvezdu

Izvor: http://www.vaterpolovesti.com

Vaterpolisti Crvene zvezde pretrpeli su i drugi poraz na turniru „Sarajevo Champions Challenge 2016“. Crveno-beli su večeras u drugom kolu poraženi od Jadrana iz Splita rezultatom 12:9 (3:3, 2:0, 2:3, 5:3) i pripremni turnir će verovatno završiti kao trećeplasirana ekipa, pošto ih u nedelju očekuje meč sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, koja dva puta izgubila veoma ubedljivo.

(Foto: novi.ba)

Puleni trenera Aleksandra Nikolića odlično su krenuli i golovima Dragana Draškovića, Nikole Nikolova i Branka Pekovića stigli do vođstva od 3:0. Splićani su do kraja prvog perioda izjednačili, a u drugoj četvrtini poveli 5:3. Zvezda je u trećem kvartalu anulirala prednost Jadrana i vodila se egal borba. Međutim, Jadran je serijom 3:0 u završnici do pobede.

Odličnu partiju pružio je Maroje Gluhaić, koji je postigao čak osam golova. Kod Zvezde se istakao kapiten Branko Peković sa četiri, a crveno-beli su igrali u sastavu: Kralj, Mitrović, Jović, Ivošević, Ljubenović 1, Nikočević, Nikolov 1, Radović, Bursać, Ćorić 1, Drašković 2, Peković 4, Todorovski, Stamatov.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама