Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda uspešna na „Elit Neon Kupu”

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Ovog vikenda u Beogradu je održan prvi „Elit Neon Kup”, turnir koji okuplja fudbalske ekipe do 14 i do 16 godina. Crvena zvezda je uspešno predstavila svoju omladinsku školu tako što je ekipa do 16 godina osvojila treće mesto pobedom nad večitim rivalom.

image_57cd7da810dfe.jpeg

Selekcija Crvene zvezde bila je u grupi sa Brodarcem, Krasnodarom i Udinezeom.

– Sve pohvale za organizaciju turnira, ekipe koje su učestvovale su pokazale ozbiljan kvalitet. Na startu smo ostvarili ubedljivu pobedu protiv Brodarca od 4:0 i Udinezea od 1:0. Manje uspeha imali smo u utakmici protiv Krasnodara koju smo izgubili sa 2:0 – rekao je trener Mirko Bunjerčević.

Našim omladincima u polufinalu je nedostajalo sportske sreće. Na penele su poraženi od turske ekipe Altinordu sa 5:4. Sve su to puleni Mirka Bunjerčevića nadoknadili u borbi za treće mesto kada je na programu bio beogradski večiti derbi.

– Osvojili smo treće mesto pobedom nad Partizanom od 2:0. Ta utakmica sama po sebi ima posebnu draž, ali sada je bila još značajnija pošto nam je donela medalju. Bio je to pravi takmičarski meč, pun tempa i žestoke igre. Sve pohvale dugujem svojim igračima koji su dokazali da se dobro radi u omladinskoj skoli i da će biti igrača koji će pojačati prvi tim Crvene zvezdeTo je put kojim Zvezda treba da ide i nastavićemo u istom maniru. Nadamo se da ćemo i sledeće godine dobiti poziv za učešće ne ovom turniru, svakako ćemo se rado odazvati – poručio je Mirko Bunjerčević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама