Фудбал Фудбал/Вести

Božović – Ovo je naša realnost

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović je nakon remija protiv Sasuola bio objektivan.

540-bozovic-32d.jpg

Zvezdin trener smatra da crveno-beli nisu mogli više protiv odlične italijanske ekipe.

– Mislim da je ovo naša realnost. Ekipa se ne stvara preko noći. Svi vrlo dobro znamo da smo na silu pokušali nešto da napravimo u Evropi, ali to se mora postupno graditi. Psihološki nas je presekao gol Sasuola, ali, uspeli smo da izjednačimo i drago mi je da nismo izgubili. Igrači su se borili, i nemam šta da im zamerim – rekao je Božović.

Mnogo je faktora zbog kojih je Zvezda eliminisana, ali Grof ističe pre svega (ne)uigranost.

– Mislim da je Sasuolo jako ozbiljna ekipa koja dugo igra zajedno i njihovi igrači se veoma dobro poznaju. Nama fali još zajedničkih utakmica i uigranost, a sigurno je da ova ekipa ima kvalitet. Naravno, dobri fudbaleri uvek fale. Nije lako dovesti fudbalere za nula dinara. Publika ima pravo da zviždi kome hoće, da izrazi svoje nezadovoljstvo, ali, trener sam ja. Moguće da je neko danas odigrao slabije, ali nisam video nijednog igrača da nije želeo pobedu – jasan je Božović.

Zvezdin strateg smatra da ovaj tim Zvezde ima perspektivu, uz dodatnu selekciju.

– Le Talek je dobio udarac u mišić, i nije mogao da izdrži do kraja. Ako smo negde pogrešili što se tiče dovođenja štopera, onda je to učinjeno kod Edsona, jer smo izgubili šest meseci. Ovom timu je svakako potrebna dodatna selekcija. Ne znam da li ćemo moći da zadržimo Kataia, do sada smo živeli od prodaje igrača – rekao je Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама