Фудбал Фудбал/Вести

Zvezdaši poslušali Pižona

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Lepe vesti su stigle sa klupske blagajne posle meča sa Voždovcem. Prihod od prodatih karata je bio duplo veći u odnosu na prethodni meč sa Metalcem.

540-pižon-432_57adca0f866d9.jpg

U danima pred meč se oglasila četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović Pižon i pozvao navijače da dođu na utakmicu iz čiste ljubavi prema klubu. Takođe, istovremeno su i najvatreniji navijači pokrenuli akciju pod nazivom „Borba za zvezdaštvo“ i sve se to odrazilo i na dobrobit kluba.

Crvena zvezda je prihodovala duplo više novca u odnosu na predhodni meč. A pritom je bio radni dan i loši vremenski uslovi.

– Ako je to bilo zbog mog poziva, veoma mi je drago. Veoma mi je drago da čujem da je klub imao bolje prihode od navijača. Tako zvezdaši i treba da razmišljaju, da uvek pomognu klub. Tako se dokazuje i pokazuje zvezdaštvo, a ne očekivanjima da se dobije nešto od kluba. Pa pogledajte Englesku. Tamo nema ni reprezentativnih uspeha, ali fudbal se voli i stadioni su puni. Tamo klubovi koji decenijama ništa nisu osvojili moraju da šire stadion. Zato zvezdaši, podržite Zvezdu u svakom meču. Ovo je tek početak – poručio je Vladimir Petrović za naš sajt.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама