Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице СДЦЗ

Zvezdine dame počele pripreme

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde započele su pripreme za narednu sezonu.

Crveno-bele su se okupile u ponedeljak 1. avgusta u popodnevnim časovima u sali SD Crvena zvezda. Trener Mirjana Musulin, sa pomoćnicima Nikolom Milosavljevićem i Aleksandrom Cvetkovićem, prvog radnog dana mogla je da računa na osam igračica.

Treningu su prisustvovale Katarina Čanak, Nikolina Lukić, Mila Đorđević, kao i pojačanja Kristina Đurić i Katarina Vukomanović. Na prvom treningu su bile prisutne i odbojkašice koje su u završnoj fazi oporavka Jelena Trnić, Milka Stijepić i Olga Jejić. One će u pripremnom periodu raditi po posebnom planu i programu.

Primač servisa Bojana Milenković dobila je još nedelju dana odsustva pošto je sa reprezentacijom Srbije učestvovala na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo za igračice do 23 godine u Vrnjačkoj banji. Ana Jakšić, Vanja Bukilić, Milica Tasić, Anastasija Sekulić, Tamara Radmilović, Anja Ašonja i Tijana Milojević sa juniorskom reprezentacijom Srbije učestvuju na Balkanskom prvenstvu u Bijeljini od 2. do 6. avgusta, a sa reprezentacijom će ostati do kraja avgusta kada je na programu Evropsko prvenstvo za juniorke u Mađarskoj.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама