Фудбал Фудбал/Вести

Le Talek – Metalac podjednako važan

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Defanzivni vezni fudbaler Crvene zvezde, Damjan Le Talek, priprema se za važne utakmice koje predstoje u narednom periodu.

540-letalek-jul.jpg

Pre revanš utakmice sa Ludogorecom, Crvena zvezda će ugostiti Metalac u okviru drugog kola Superlige Srbije, a Le Talek se najpre osvrnuo upravo na ovaj duel.

– Utakmice u Evropi jesu važne, ali važne su i prvenstvene, jer se tu vodi borba za šampiona, koja, opet, dalje donosi igranje u Evropi. Verovatno će u petak biti nešto izmenjen sastav, ali ko god da se nađe na terenu, ima kvalitet i znam da Zvezda može do pobede. Neophodni su nam navijači, na obe utakmice. Ne sumnjam da će u utorak biti pun stadion, ali podrška nam znači i u prvenstvu. Uvek je bolje igrati pred više ljudi, to na nas pozitivno utiče – objašnjava Le Talek.

Damjan je optimista nakon svega što je viđeno u Razgradu.

– Ostvarili smo dobar, povoljan rezultat u Bugarskoj. U mnogim delovima utakmice smo bili i bolji protivnik. Ali, daleko od toga da je bilo šta odlučeno. Moramo završiti ono što smo započeli, i očekujem jako težak posao. Možemo pobediti. Sada ih još bolje poznajemo, znamo kako igraju i šta možemo da očekujemo. Ali, fokusirani smo na nas same. Ako ne budemo pravili greške, možemo pobediti – jasan je Damjan Le Talek.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама