Фудбал Фудбал/Вести

Zvezda ponudila ugovor iz snova Rinaldiju, ali je odgovor – NE! Nastavlja se potera za rasnim špicem

Izvor: http://www.mozzartsport.com

Stefan Ilić mogao bi već sutra da bude predstavljen kao novo pojačanje crveno – belih

Kada je postalo jasno da će Mirko Vučinić ostati nedosanjan san, a da je Ukrajinac Zozuljapreskupa investicija, na Marakani su krenuli u veliku ofanzivu na argentinskog napadačaLautara Rinaldija. Lomili su ga više od dve sedmice, nadali se da će aktuelni član Argentinos Juniorsa prihvatiti poziv iz Beograda, ali je rukovodstvo Crvene zvezde dobilo razočaravanjući odgovor – NE.

Naime, prema našim sazanjima Crvena zvezda je ponudila ugovor iz snova snažnom napadaču. Argentinac bi imao godišnju platu od preko 300 hiljada evra uz velike bonuse za plasman u neko od evropskih takmičenja. Takođe, Crvena zvezda je želela da premira Rinaldija za svaki postignut igol ili asistenciju. Nije – vredelo. Momak rođen 1993.godine rešio je da sačeka druge ponude.

Zvezda dovodi još jednog junaka sa Novog Zelanda?

Nadaju se na Marakani da bi do utakmice sa Ludogorecom mogli da se pojačaju proverenim napadačem, kadrim da polušansu pretvori u gol… Dok prelistavaju materijal sa ponuđenim igračima praktično su dogovorili dolazak napadača Spartaka Stefana Ilić. Član generacije sa Novog Zelanda mogao bi već sutra da dođe na Marakanu i obavi završnu rundu pregovora sa Crvenom zvezdom.

Navijači zanima i rasplet sage oko štopera Mersina Milana Mitrovića. „Nategnuta“ politička situacija u Turskoj dodatno je zakomplikovala posao.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама