Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Valeta za 3. kolo kvalifikacija

Autor: CZBG, Severna Armija

Fudbalere Crvene zvezde očekuje revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona (utorak od 20:30, prenos na Sport klubu 1) protiv prvaka Malte, Valete. Nakon prve utakmice koja je odigrana na Malti, na stadionu Hibernijansa, pred oko 2500 gledalaca, rezultat je bio 2:1 u korist Crvene zvezde, koja je preokretom u drugom poluvremenu stigla do veoma važne pobede.

Liga Sampiona

U utorak nas očekuje sasvim druga priča. Crvena zvezda igra kao domaćin, na stadionu “Rajko Mitic”, pred svojim navijačima kojih će sigurno biti minimum 20.000  željnih Evropskog takmičenja.

Tim sa Malte je u prvom meču pokazao da nije ekipa za potcenjivanje. Imaju nekoliko vrlo dobrih igrača, od kojih se izdvaja “golgeter” Falkone, ali koji se povredio u prvom meču i verovatno će propustiti utakmicu u Beogradu, što je veliki hendikep za prvaka Malte. Ipak Crvena zvezda je tek počela Evropski san, dok je ekipa sa Malte već odigrala 2 meča pre ovog duela sa Crvenom zvezdom (u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona) pa su u nešto boljoj fizičkoj formi.

Ali kada uzmemo sve u obzir, realno je za očekivati da Crvena zvezda rutinski i bez većih problema savlada i izbaci u 2. kolu prvaka Malte.

Pretpostavka je da će “Grof” Božović na teren izvesti istih jedanaest kao i na Malti, te da će Mouče i Ruiz dobiti priliku u nastavku utakmice.

UTORAK, 20:30, stadion “Rajko Mitić”… DOĐI NA STADION I PODRŽI ZVEZDU!

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама