Фудбал Фудбал/Вести

Kraj priprema, iz Termi Čatež u Evropu

Izvor: zvanični sajt SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening na ovim pripremama u Termama Čatež.

Izašli su igrači tačno u 10 časova na teren, podeljeni u dve grupe. Oni koji su juče igrali utakmicu imali su na programu oporavak, dok su ostali proveli sat i po vremena pod komandom trenera Božovića.

Počelo se sa vežbama kratkog pasa, a kao i uvek lopta je morala da ide precizno i po zemlji. Zatim se svi igrači sele pred jedan gol i kreće centriranje i završnica. Le Talek i Donald su slali duboke lopte na stranu, levo ka Ibanjezu, Ristiću i Plavšiću, a desno ka Kataiu, Petkoviću i Cvetkoviću. Oni su centrirali, a svi ostali pokušavali da savladaju Vićića i Stankovića.

Kao po ustaljenom običaju, usledila je igra između golova, jedino što ih je sada bilo tri. Crveni su napadali na pravi, a zeleni su imali dve mete. Dva mala golića su bila postavljena blizu kornera, a igralo se osam na osam. Nakon provedenog vremena u ovakvoj postavci, igrači su izneli još jedan gol prave veličine, pa su sad zeleni napadali i na njega i na dva mala. Za kraj, sastanak na centru terena kao najbolja završnica dvonedeljnog rada.

Fudbaleri Crvene zvezde popodne će krenuti put Beograda. Ekspedicija našeg kluba se zahvaljuje Termama Čatež i svim njihovim zaposlenima na trudu koji su uložili da se Zvezda oseća kao kod kuće. Jer Terme Čatež i jesu jedan dom Crvene zvezde. Nadamo se da smo ovde opet započeli šampionski put i da smo kao i uvek bili dobri gosti. Terme Čatež, hvala!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама