Фудбал Фудбал/Вести

Jutarnji trening, četvrtak

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde jutros u 10 časova izašli su na odličan teren u Termama Čatež kako bi odradili jedini trening za danas.

Iako je rad počeo sat vremena ranije nego juče, temperatura nije bila ništa niža, pa se vežbalo po toplim i sunčanim uslovima. Igrači koji su juče odigrali 70 minuta protiv Zorje imali su na programu trening oporavka, pa su nakon kratkog zagrevanja i igre „u krugu“ završili za danas.

Ostali su prešli prvo na vežbu „tri boje“ kojom se usavršava timski posed lopte. Takođe, ovim treningom se radi i na transformaciji igre nakon izgubljene, odnosno osvojene lopte. Tražio se brz i lak prelaz iz ofanzivne u defanzivnu igru sa brzim otkrivanjem i još bržim oslobađanjem lopte nakon jednog ili dva dodira.

Završni deo treninga bio je rezervisan za igru između dva gola na terenu dugačkom 50 metara. Jednu ekipu činili su: Parker, Mičel, Milosević, Anđelković, Račić, Ilić, Joveljić, Orlandić i Vučićević, a drugu, crvenu ekipu: Petković, Rendulić, Ristić, Poletanović, Babunski, Avramovski, Jovović, Plavšić i Sikimić. Igralo se četiri puta po pet minuta, a poraženi su morali ponovo da rade po 10 sklekova.

Do kraja dana više neće biti treninga, a sutra je u Termama Čatež slobodan dan, koji će mnogi igrači iskoristiti da provedu u sjajnim uslovima ove slovenačke banje.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама