Фудбал Фудбал/Вести

Velika humanitarna utakmica!

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

U utorak, 24. maja 2016. sa početkom u 20 časova na stadionu Partizana u Beogradu biće održan veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda pod imenom „Asovi za decu“, u organizaciji Jovana Simića – EXIT fondacija i Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR.

540-stojanče.jpg

Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Timove će predvoditi proslavljeni treneri Bora Milutinović i Radomir Antić, a na prvoj humanitarnoj „Ol-Star“ utakmici u Srbiji učestvovaće najveće i nekadašnji Zvezdini fudbaleri: Dejan Stanković, Nikola Žigić, Perica Ognjenović, Dragan Mladenović, Goran Bunjevčević, Mihajlo Pjanović, Bojan Đorđić, Nikola Lazetić, Milan Biševac, Goran Drulić, Nenad Lalatović, Slavoljub Đorđević…

Od aktuelnih fudbalera Crvene zvezde, nastupiće mladi štoperi Miloš Stojanović i Nikola Jovanović.

Ulaznice za humanitarnu utakmicu možete nabaviti na NURDOR štandovima u SC Ušće i Delta Sitiju, preko prodajne mreže Gigs Tix: knjižare Vulkan širom Srbije, Mikser Haus u Beogradu, Pariski magazin u Novom Sadu i preko internet stranicewww.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. Ulaznice će biti dostupne i na blagajnama FK Partizan pred sam događaj, po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i 500 dinara za Zapad i Istok.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама