Фудбал Фудбал/Вести

Grujić – Nisam svestan da odlazim

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Osim što je utakmica protiv Radničkog bila specijalna pre svega po tome što je proslavljena titula šampiona, poseban značaj ima za Marka Grujića.

540-gruja.jpg

Zvezdinom izdanku Omladinske škole ovo je bila poslednja utakmica na Marakani, jer će već od naredne sezone nositi dres slavnog Liverpula.

– Poslednji put sam igrao pred ovim veličanstvenim navijačima. U ovom klubu sam od svoje devete godine i stvarno mi je mnogo krivo što sve ovo napuštam, jer svi ovde su moja druga porodica. Još uvek nisam ni svestan da napuštam klub, mislim da ću tek sutra ujutru kada ustanem da shvatim da je ovo bio moj poslednji ulazak u svlačionicu – rekao je Marko Grujić posle meča.

Marko će oproštaj od Zvezde pamtiti i po fenomenalnoj atmosferi.

– Hvala svim navijačima na podršci. Kao i na svakoj utakmici, njihova podrška nam je mnogo pomogla i sigurno su među najboljim navijačima na svetu. Uz njih pružamo i više od maksimuma. Iz Engleske ću verno pratiti Zvezdu i bodriću ovaj klub. Sve se skupilo u ovoj noći. I pune tribine, i pehar, i moj oproštaj, i kao što rekoh, mislim da ću tek sutra shvatiti šta se sve danas desilo. Znam da ekipa može i bez mene i da će dati sve od sebe da se plasira u Evropu naredne godine, a ja ću biti najverniji navijač– rekao je Grujić.

Hvala ti, Marko, i srećno u nastavku karijere!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама