Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Звездаштво

Dragan Džajić ugostio francuski „L’Equipe“

Izvor: sd-crvenazvezda.net

Stadion „Rajko Mitić“ i Dragan Džajić, u četvrtak, 7. aprila, imali su interesantnu posetu.

Naime, novinari prestižnog francuskog sportskog magazina „Ekipa“, doputovali su u Beograd kako bi razgovarali sa počasnim predsednikom FK Crvena zvezda, Draganom Džajićem.
Razlog posete bila je nominacija treće Zvezdine zvezde za tim evropskih prvenstava, u glasanju koje je na svom zvaničnom sajtu pokrenula UEFA.
– Pred svako veliko takmičenje pravimo seriju opširnih intervjua sa velikim fudbalerima, a gospodin Džajić to svakako jeste. Takođe, u izboru je za najbolji tim evropskih prvenstava svih vremena i to nam je bio dodatni motiv da doputujemo u Beograd. Dragan Džajić ima mnogo poštovalaca u Francuskoj gde je igrao i siguran sam da će mnogo navijača glasati za njega širom Evrope, a ne samo u Srbiji – rekao je Alban Trake, novinar francuskog magazina.
Za Dragana Džajića možete glasati na sajtu Uefa. Važno je napomenuti da je Dragan Džajić svrstan u vezne igrače iako je bio krilni napadač, pa u odnosu na to birajte formaciju. Kada je odaberete možete da birate igrače po pozicijama. Kada odabrete igrače po jednoj liniji tima odmah vam se pojavljuje opcija da birate sledeću. Po izboru svih 11 igrača biće vam ponuđeno da se registrujete ako želite da učestvujete u nagradnoj igri koja podrazumeva da će onaj koji bude imao sve ili najviše pogodaka biti u konkurenciji za vredne nagrade. Ukoliko ne želite da se registrujete dovoljno je da u desnom gornjem uglu kliknete na opciju “preskoči” i vaš tim će biti poslat.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама