Фудбал Фудбал/Вести

Božović i Katai pred Spartak

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Nakon neplanirane pauze koju su fudbaleri Crvene zvezde imali prethodnog vikenda, u subotu, 19. marta, očekuje ih novi prvenstveni okršaj.

Gost na našem stadionu sutra će biti ekipa Spartaka. Svoj duel u okviru 27. kola Superlige, Crvena zvezda i Spartak odigraće od 18 časova. Šef struke crveno-belih, Miodrag Božović, izrazio je nadu da pauza koju je ekipa imala neće negativno uticati na ritam ekipe.

– Mislim da imamo meč koji neće biti lak. Spartak se odlično pokazao u poslednjim utakmicama koje je igrao. Ali, mi moramo da pokušamo da nastavimo seriju pobeda koju smo do sada napravili. Dolazimo u situaciju da obaramo nove rekorde i bilo bi izvanredno ako bismo u tome uspeli. Nadam se da ova pauza koju smo imali zbog neodigrane utakmice sa Novim Pazarom, neće ostaviti traga na nama i da ćemo uz borbenu i dobru igru još jednom obradovati svoje navijače – rekao je Miodrag Božović.

Povremeni reprezentativac Srbije, Aleksandar Katai, veruje da će ekipa dati sve od sebe kako bi upisala još jedan trijumf.

– Očekuje nas jako teška utakmica, ali moramo izaći i dati svoj maksimum kako bi ovaj niz pobeda bio nastavljen. Pozivam ovom prilikom i navijače da dođu u što većem broju, a mi ćemo sa naše strane pružiti  sve od sebe da pobedimo – poručuje Katai, koji ovoga puta nije dobio poziv selektora „A“ reprezentacije.

–  Nadao sam se pozivu, ali to je selektorova odluka. Na meni je da nastavim da radim, da igram dobro i da očekujem poziv za neka sledeća okupljanja – jasan je Katai.

Miodrag Božović može da računa na gotovo kompletan sastav.

– Srđan Plavšić neće igrati zbog kartona, a svi ostali su manje ili više spremni. Ja bih voleo da nas Spartak napadne, ali pretpostavljam da će igrati na kontranapade. Nama nije lako kada imamo ovoliku prednost, verovatno možda bude i malo dosadno, ali nadam se da će ti rekordi koje možemo da oborimo, i naravno obaveza koju imamo prema klubu i navijačima, i dalje da nas guraju napred ka pobedama – rekao je Grof.

[youtube id=”_UZaLX7NLCg”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама