Одбојка Одбојка/Извештаји Одбојкаши СДЦЗ

Zvezdina 17. pobeda

Izvor: Zvanični sajt OK Crvena zvezda

Crvena zvezda je pobedom u Kleku završila ligaški deo Viner štetiše Super lige. Bio je ovo 17. uzastopni trijumf crveno-belih, koji su izgubili samo u prvom kolu na gostovanju Spartaku u Ljigu.

I u kombinovanom sastavu Crvena zvezda je bila dominantna protiv Kleka. Trener Dragan Kobiljski je od starta pružio šansu Aleksandru Gmitroviću, Aleksandru Škrbiću i Nikoli Munćanu, a oni su to maksimalno iskoristili.

Ni u jednom od tri odigrana seta nije bilo nikakvih dilema oko pitanja pobednika. Na kraju, Škrbić je bio najefikasniji sa 11 poena, Jakovljević je imao deset, a po devet su nanizala trojica igrača, Okolić, Gmitrović i Blagojević. Kod domaćina se istakao Roljić sa deset poena.

Odbojkaši Crvene zvezde ulaze sa prve pozicije u plej-of, a protivnik u četvrtfinalu, koje je na programu narednog vikenda, će biti Radnički ili Ribnica. Plasman u polufinale će izboriti ekipa koja prva dođe do dva trijumfa u seriji.

Klek Srbijašume – Crvena zvezda 0:3 (17:25, 20:25, 21:25)
Hala: OŠ „Miloš Grbić“ u Kleku. Gledalaca: 250. Sudije: Dejan Rogić i Svetlana Zotović. Trajanje meča: 63 minuta.
KLEK SRBIJAŠUME: Tomić 9, Ateljević, Grče, Grbić, Tanović 1, Narančić 8, Roljić 10, Đukanović 4, Providžalo 6, Petrović, Slavnić (libero), Stašević (libero). Trener: Davor Ćuk.
CRVENA ZVEZDA: Okolić 9, Jevtić (libero), Škrbić 11, Gmitrović 9, Štavlić, Milutinović, Jakovljević 10, Popović, Stojsavljević, Munćan 4, Blagojević 9, Buculjević 3. Trener: Dragan Kobiljski.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама