Фудбал Фудбал/Вести

Tvorac Zvezdine šampionske kompozicije, Luis Ibanjez: Ni na treningu ne volim da gubim, uvek želim pobedu! (VIDEO)

Izvor: Mozzartsport

“To je i razlog zašto dajem sve od sebe, čak i kada mi ne ide. Sinoć možda nisam odigrao najbolju utakmicu, ali sam se iskupio golom i asistencijom”, rekao je omaleni Argentinac

Kada ne ide kako treba tu je Lučo Ibanjez. Baš kao i u 150. večitom derbiju omaleni Argentinac je fenomenalnim golom iz prekida razmrdao Crvenu zvezdu i poveo je ka novom slavlju.

Iako se znalo da je Ibanjez dobar izvođač prekida, niko na stadionu Rajko Mitić nije očekivao ovako ubedljiv golgeterski učinak.
Srećan sam zbog pobede. Možda smo previše opušteno ušli u utakmicu, isto kao i u prethodnu. Pobeđujemo iako ne igramo najbolje, ali siguran sam da ćemo igrati sve bolje kako vreme bude prolazilo, dok se upoznamo i uigramo sa novim igračima. Na kraju je najvažnije da smo zabeležili nova tri boda, tvrdi Ibanjez.

O svom golu nije želeo da troši mnogo reči, jer mu je važnija pobeda ekipe.
Ni na treningu ne volim da gubim, uvek volim pobede. To je i razlog zašto dajem sve od sebe, čak i kada mi ne ide. Sinoć možda nisam odigrao najbolju utakmicu, ali sam se iskupio golom i asistencijom. Jesam najopasniji iz prekida, i volim kada mi drugovi obezbede makar taj jedan pokušaj na utakmici, ali uvek im kažem da mi je najbitnije da pobedimo, a ne da ja postignem gol.

Pre odlaska na reprezentativnu pauzu, Crvenu zvezda čeka još jedno teško gostovanje u Novom Pazaru.
Za nas će biti jako važna utakmica u Novom Pazaru. Biće teško, tamo je uvek teško, ali ukoliko pobedimo, izjednačićemo klupski rekord po broju uzastopnih pobeda, iako se taj rekordn odnosi na pobede u dve vezane sezone, rekao je Ibanjez.

[youtube id=”vy14ZggCONk”]

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама