Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Zvezda – Jagodina

Autor: CZBG, Ivan J.

Crvena Zvezda ulazi u duel sa Jagodinom sa željom da se nastavi pobedonosni niz. Crvena Zvezda slavi sutra svoj sedamdeset prvi rođendan. Crvena zvezda je veliki favorit i sve sem pobede bi bilo ravno senzaciji.

Utakmica se igra u subotu od 18.00h na stadionu Rajko Mitić. Zbog proslave rođendana, ulaznice za ovaj meč su po populuranim cenama, sever 100, istok 200, zapad 300 dinara što bi trebalo da bude i sjajna pozivnica za navijače da u što većem broju dođu i podrže svoj voljeni klub. Takođe, treba im i čestitati za najveću pobedu protiv večitog rivala i prekid jedne neugodne tradicije mečeva u Humskoj. Motiva ima pregršt.

Jedino na šta se mora obratiti pažnja jeste da posle velike pobede i emotivnog pražnjenja, Jagodinu shvatimo ozbiljno i sa pravim pristupom uđemo u meč. Igrači su već mnogo puta do sada pokazali ogromnu želju i, kako stvari stoje, ova sezona će biti upamćena po rekordima. Sastav sa derbija će biti verovatno promenjen, jer Luković ne može igrati sutra zbog crvenog kartona, tako da će štoperski tandem verovatno činiti Savo Pavićević i Brazilac Edson. Sve ostalo je manje više poznato. Očekuje da se vidi kakve će izmene Grof vršiti i da li će u igru ubaciti mladog Babunskog koji bi trebao da zameni Marka Grujića sledeće sezone.

Lepo je biti navijač Zvezde ove sezone, zato sutra, pravac Rajko Mitić da proslavimo sa fudbalerima rođendan i pobedu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама