Фудбал Фудбал/Вести

Zvezdin Ugo Vijeira: Odbio sam kineske milione, obećao sam ženi da ću biti prvak

Izvor: Mozzartsport

„Ovakvu priliku ne smem da propustim, bićemo još bolji u normalnoj finansijskoj situaciji“, poručio je Portugalac

Strepeli su navijači Crvene zvezde posle saznanja da se najbolji strelac tima Ugo Vijeira nije pojavio na početku priprema za novu sezonu. Bilo je onih koji su bili uvereni da je sjajnom Portugalcu izgoreo fitilj strpljenja i da više ne može da izdrži neveselu finansijsku situaciju u klubu.

Tim pre što je mogao da naplati sjajnu jesen i otisne se u bogatiji fudbalski život. Ipak, Vijeira nijednog trenutka nije želeo da napusti Beograd.
„Jedina ozbiljna ponuda stigla je iz Kine. Odbio sam. Razmišljam samo da budem prvak sa Zvezdom. Bio je veliki novac u pitanju, ali sam stavio milionsku ponudu po strani, jer sam obećao supruzi, pre nego što je preminula, da ću jednod dana da budem prvak i da ću joj da posvetim titulu. Ne želim da propustim priliku“, rekao je izveštaču Sportskog žurnala sa Kipra spretni napadač.

Veruje Vijeira da će klub konačno uspeti da isprati rezultate tima.
„Mnogo je lakše kad ti plata ne kasni. Psihološki je lakše i možeš da budeš fokusiran na fudbal. Ovo što smo napravili jesenas retko ko bi mogao u našim uslovima. Nadam se da ćemo biti još bolji u normalnoj finansijskoj situaciji“.

Zaposleni u i oko Crvene zvezde veruju da ovaj tim može da nastavi sa pobedničkom serijom.

„Svako ko igra protiv Zvezde ima veliki motiv da nam pokvari posao.Svi misle da nam pokvare posao i tako uđu u istoriju. Učinićemo sve da im ne dozvolimo. Pokazali smo da novac nije najbitniji u fudbalu“, jasan je Vijeira.

(Foto Star Sport)

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама