Осврт форумаша

Osvrt forumaša: Olimpija – Crvena zvezda

Autor: Ganac, crvenazvezdabeograd.tv/forum

Osnovni problem naše bezidejnosti (malokrvnosti) u igri jeste Radonjić.
Ako imaš plejeve koji ne mogu da iskreiraju nešto, pa na treningu uvežbaj 4/5 kombinacija, a ne samo 5 dole. A ovnovi ni da pomisle na neku varijaciju, zastanu sa driblingom i lopta mora Zebri, bez obzira na njegovu poziciju (da li je uspeo da izgradi poziciju ili su mu na leđima dvojica, da li je na kapici ili pod obručem ili u ćošku). Ne tu se ne razmišlja, lopta ide na centra po svaku cenu.
Dobra stvar je da plejevi slušaju Radonjića, loša da imaju samo to: 5 dole.
Strahovit pad u igri Jovića, i Radonjić je to konačno video, Micić je mnogo konkretniji trenutno.
Simonović, neko reče, dok nije potpisao nešto je i igrao, ubadao trojke i preko ruke, od kako je potpisao ne postoji ni na jednoj strani terena, a za večerašnje bacanje peškira bi mi leteo odmah u svlačionicu i posle toga peške za BG (sa Radonjom).
Utakmicu nismo dobili što smo dobri. Prvo se pomislilo gotovo na +16, zatim se uvukao strah na +4 kao da igramo protiv GSW, a ne Olimpije. Da je Lešić odigrao do kraja tu 4/4 sumnjam da bi mi dobili, zapravo dobili bi po ***ci.
Znači nismo dobili što smo dobri, već što je Olimpija raspad.
Posebno me frustrira kada igrač sam u ćošku uz sve vreme ovoga sveta uspe da promaši za tri. Koliko smo otvorenih šuteva promašili, a na drugoj strani vrlo lako nam odbrana puca.
Jedino mi je palo na pamet da ih Radonjić opet maltretira sa pojačanim treninzima jer toliku beskorisnost Lazića do večeras nisam video. Spor u odbrani, nekako nije “našpanovan” i nema neke odbrane. Takođe i Jović. On ne može ni stolicu da sačuva trenutno, a Leš je Mileru konstantno pravio probleme.
Štimac mera beskorisnosti u odbrani, a večeras je to bilo bar 10 jedinica Štimca. Jbt njega školovao onaj poprilično sirov Letonac…strašno koliko je Štimara loš.
Sve u svemu, ne bi mi se oni vratili klupskim prevozom, već bi se morali vratiti u sopstvenoj režiji na trening “zornjak”, na sabaha oko 7 sati.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама