Кошарка Кошарка/Вести

Navijači, poranite na Real!

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

KK Crvena zvezda Telekom obavio je u sredu sastanak sa predstavnicima policije i svih službi uključenih u organizaciju utakmice Evrolige sa madridskim Realom. Posebni ulazi za vlasnike sezonskih karata.
Predstavnici KK Crvena zvezda Telekom, održali su u sredu sastanak sa beogradskom policijom, svim relevantnim službama koje su uključene u organizaciju utakmice, i predstavnicima hale “Pionir-a” koja će u petak biti mesto spektakla, utakmice 7.kola Evrolige izmedju crveno-belih i Reala iz Madrida.
KK Crvena zvezda Telekom obaveštava sve svoje simpatizere i gledaoce koji će naći u dvorani Pionir u petak uveče, da će kapije hale biti otvorene već od 17.30 časova.
Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, mole se svi navijači da u “Pionir” dođu znatno ranije, kako bi se izbegle velike gužve na ulazima.
Takođe, ko nema ulaznicu za meč Crvena zvezda Telekom – Real Madrid, neće imati pristup prostoru oko hale. Pošto je utakmica 7.kola Evrolige, proglašena duelom visokog rizika, važiće posebne mere obezbeđenja, ali i rigorozne i detaljne kontrole prilikom ulaska u dvoranu, pa se svi gledaoci najlepše mole da budu strpljivi na ulazima.
KK Crvena zvezda Telekom organizovaće ovom prlikom posebnu procedure ulaska u dvoranu, za one najvernije – vlasnike sezonskih ulaznica:
– Ulazi u partere biće podeljeni ogradom, za ulaz vlasnika sa dnevnim,  i sezonskim kartama. Ulazi će biti jasno obeleženi.
Takođe,  kupci ulaznica za tribine, ulaziće prema sledećem rasporedu:
– Gledaoci sa sezonskim ulaznicama za tribine A i B ulaziće u dvoranu “Pionir” na ulaz za tribinu A,  dok će oni koji kupe dnevne karte za tribine A i B ulaziti na tribinu B.
Isto pravilo važi i za ulaze C i D: Gledaoci sa sezonskim ulaznicama  za tribine C i D, ulaze u dvoranu na ulaz D, dok će kupcima dnevnih  karata za tribine C i D, biti omogućen ulazak u dvoranu na ulazu za tribinu C.
KK Crvena zvezda Telekom još jednom moli navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta u teren.
Podsećamo da je naš klub u bliskoj prošlosti plaćao velike novčane kazne zbog ubacivanja novčića, upaljača i papirnih rolni na teren na utakmicama Evrolige.
KK Crvena zvezda Telekom

 

Скочи на траку са алаткама