Фудбал Фудбал/Омладински погон

Mlađe kategorije: poraz kadeta od Rada

Autor: CZBG, izvor: ”Sportski žurnal”

Kadeti:

Izabranici Ognjena Koromana kontrolisali su igru i pleli mrežu na protivničkoj polovini, ali nisu to uspeli da pretoče u dobre šanse. na drugoj strani, Kostić je bio primoran da interveniše u nekoliko navrata nakon kontranapada gostiju. Nedostatak konkretnih rešenje u završnici crveno-beli su platili pogotkom tri minuta pre kraja prvog poluvremena. Odbijenu loptu posle kornera, na deset metara od gola dočekao je Knežević i upisao se u strelce. Mogao je domaćin do odlaska na odmor, osim rezultatskog, da stekne i igrački zaostatak. Mihajlović, koji je pružio partiju ispod proseka, nervozan zbog propuštene šanse, loptu koja je već bila van teren uputio je ka ogradi. Kako je već imao žuti karton, za to što je ostao u igri treba da zahvali sudiji Deleviću koji ga je samo usmeno opomenuo.

Zvezda je na sve načine pokušavala da dođe do izjednačenja, posle sat vremena šansu u špicu je dobio i dva metra visoki štoper Milunović, ali uzalud. Rad je dobro znao šta želi, pretio preko brzih napadača i za tren oka prelazio u fazu napada. Opasan je bio Filip Stuparević, najmlađi akter na terenu bio je zaslužan što su se pune tribine iz juga stadiona ”Rajko Mitić” brzo ispraznile. Maestralno je primio loptu na grudi i iz prve, sa ivice šesnaesterca udvostručio prednost.

11.kolo

Crvena zvezda – Rad 0:2 (0:1). Gledalaca: 300. Strelci: 0:2 Knežević (42), 0:2 Stuparević (76).

Kostić, Perić, Maksić, Rakić, Jokić (46. Terzić), Puzić (66. Gačić), M.Z.Nikolić, Kovač, Mihajlović (62. Milunović), Tomašević (73. Sićović), Vukmanović (46. Galečić).

Igrač utakmice: Knežević (Rad).

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама