Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Krka (Novo Mesto) – Crvena zvezda 0:1 (0:0)

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su u subotu, 5. septembra, odigrali prijateljsku utakmicu u Termama Čatež.

Protivnik je bila Krka iz Novog Mesta, a utakmica je igrana na terenu u Brežicama.

Crvena zvezda je nastupila u sledećem sastavu: Na golu je bio Kahriman, desni bek je bio Pavićević, dok su štopenski tandem činili Luković i Rendulić. Levog beka igrao je Anđelković.Donald i Ristić činilu su osovinu na sredini terena, a najofanzivniji su bili Srnić, Plavšić, Katai iJović.

U prvom poluvremenu nije bilo golova. Crvena zvezda je mogla do vođstva nakon pokušajaRendulića posle kornera, odnosno nakon prilika Jovića, ali se istakao čuvar mreže Krke.

U drugom poluvremenu, zaigrali su i Mbođ, Cvetković, Ahčin, Gavrić, Stojanović, Vered iJovović. Oni su se pridružili Kahrimanu, Lukoviću, Anđelkoviću i Joviću, koji su ostali na terenu i nakon pauze. Nije bilo mnogo prilika ni u nastavku. Anđelković je bio blizu nakon slobodnog udarca, kao i Jovović kojem je golman odbranio udarac sa ivice kaznenog prostora. No, Zvezda je uspela da postigne gol u 75. minutu. Lopta je stigla do Vereda, koji je, slično kao u Lučanima, uspeo da prevari nekoliko igrača i zatrese mrežu.

Do kraja utakmice, priliku da poveća vođstvo Zvezde imao je Jović, ali je šutirao preko gola.Gavrić je uspeo da zatrese mrežu Slovenačkog tima, ali je on poništen zbog ofsajda. Treba reći i da je prve minute u crveno-belom dresu zabeležio i golman Supić, koji je zamenio Kahrimanasredinom drugog poluvremena.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама