Фудбал Фудбал/Вести

Prvi radni dan u Sloveniji

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su po drugi put ovog leta u svoju omiljenu bazu za pripreme, Terme Čatež, u Sloveniji. Igrače je dočekala niža temperatura nego u Beogradu, prijatnih 22 stepena, međutim, za sada pada i kiša.

Može se reći da je petak bio istorijski dan u saradnji Crvene zvezde i Termi Čatež, pošto su odmah po dolasku prvotimci odradili prvi trening na novom terenu u sklopu same banje. Predvođeni trenerom Božovićem, igrači su u 18 časova izašli na igralište koje je u neposrednoj blizini hotela i započeli sa radom. Svi fudbaleri radili su punom parom, osim Luisa Ibanjeza i Bruna Matosa koji su radili po svom programu sa strane. Naravno, golman Trkulja iako je krenuo na ove mini pripreme još ne izlazi na teren i radi samo u teretani, s obzirom da se još oporavlja od teške povrede kolena.

Crvenoj zvezdi bio je ovo prvi radni dan posle pobede u Lučanima, a već u subotu ih očekuje i jedina kontrolna utakmica u Sloveniji i to protiv Krke, koja se igra u Brežicama od 17 časova.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама