СДЦЗ

Zvezdina revija i na mobilnim uređajima

Izvor: http://www.sd-crvenazvezda.net

Novi broj štampanog izdanja Zvezdine revije naći će se na kioscima do kraja nedelje.

U okviru obeležavanja jubilarne 70-godišnjice osnivanja Sportskog društva Crvena zvezda, po prvi put na ovim prostorima, novi broj Zvezdine revije (634) objavljen je i u digitalnom formatu. Zvezdina revija je najstariji sportski magazin na Balkanu koji izlazi u kontinuitetu od 1961. godine.

U saradnji sa kompanijom “MediaWorks” iz Beograda (www.mediaworks.io), digitalno izdanje Zvezdine revije dostupno je korisnicima “Android” i “Apple” operativnih sistema na svojim mobilnim uređajima (mobilnim telefonima i tabletima).

Korisnici digitalnog izdanja Zvezdine revije moći će da se informišu o proteklim događajima u Crvenoj zvezdi, da pogledaju video snimke sa utakmica, konferencija, promocija, da pogledaju foto galeriju, kao i da komentarišu i ocenjuju tekstove u Zvezdinoj reviji.

Čitaoci Zvezdine revije mogu da preuzmu aplikaciju digitalnog izdanja, koju je izradila kompanija “MediaWorks”, preko “Google play Store”-a ili “Apple Store”-a (za korisnike „iPad“-a). Preuzimanje aplikacije je besplatno.

Aplikaciju možete preuzeti OVDE.

 

 

Tагови

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама