Блог

Drž’te lopova!

Autor: CZBG

Ko o čemu, ”oni” o poštenju…

S obzirom da smo prethodnih dana svedoci naprasne medijske hajke na FK Crvena zvezda, sa raznih (odjednom ”prepoštenih”) portala, medija i kolumnista (koji se nisu oglašavali nakon npr. “veličanstvene pobede” u petak, jer to je tada bio ”Bugarski petnaestominutni uragan”), red je da se prisetimo nekih stvari u srpskom fudbalu kojima se gore pomenute ”poštenjačine” nisu bavile u prethodnom periodu.

”Poštenjačine” su se najpre celo leto bavile Džošuom Parkerom (iz samo njima znanih razloga i motiva), verovatno i u nedostatku tema za njihove toaletoide, a onda (kao po naredbi) od subote kreće njihov napad poštenja i borbe za regularnost.

Ovim ne želimo da aminujemo sadašnju upravu (kao ni prethodne) od odgovornosti za sve neuspehe Zvezde u prethodnoj deceniji, jer u više navrata smo upravo bili najveći kritičari istih (koji i jesu najveći krivci za Zvezdin sunovrat).  Ovde se radi o nečem sasvi m drugom, a to je sledeće –  najveći lopov je onaj koji viče ”Drž’te lopova!” i u svojoj kampanji je uspeo već nakon 1. kola.

Naša redakcija je odlučila da napravi foto galeriju “poštenja” (jer slika govori više od 1000 reči), kako bi pokazali čime su se oni najpošteniji (od subote) među nama, bavili i to baš onako u svom stilu – “pošteno”, a o čemu se nisu bavili kada je u pitanju bio komšija.

4

3

2

1

 

 

2 3 4 5 6

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама