Фудбал Фудбал/Вести

Božović – Ne smemo pogrešiti u proceni igrača

Izvor: Zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbalerima Crvene zvezde je petak, 12. jun, bio prvi radni dan u novoj sezoni. To se ne može reći za trenera Miodraga Božovića, koji je i prethodne dane proveo radno.

“Grof” je pokušao da se za ovo kratko vreme upozna, i to preko video materijala, sa igračima koji se nalaze u timu, a pravo upoznavanje im tek sledi.
– Tokom odmora sam odgledao veliki broj utakmica iz prehodne sezone. Od standardnih igrača otišao nam je samo Darko Lazović što znači da ova ekipa ima kvalitet da se bori za šampionsku titulu. Naravno, potrebna su nam možda dva ili tri pojačanja, ali mi nipošto ne smemo pogrešiti u proceni – naglašava Božović, svestan da je javnost željna da čuje i neka imena.

– Ne možemo da dovodimo igrače samo da bi javnost bila zadovoljna i da bismo mogli da kažemo da smo nekog doveli. Jako je teško u ovom trenutku naći igrače koji su kvalitetni, i koji bi nam odmah doneli kvalitet. Očekujem da do 18. jula završimo priču oko pojačanja. Pripreme su kratke, a igrači koji su na Novom Zelandu će dobiti još nekoliko dana odmora, ali vratiće se na vreme. Ali, ne interesuju me te alibi priče, kada sam preuzeo posao bio sam svestan uslova, kao i toga kakva je situacija – zaključio je Božović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама