Кошарка Кошарка/Вести

SEZONSKE KARTE U PRETPRODAJI I U TC UŠĆE

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Od ponedeljka 8. juna godišnje karte KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2015/2016 u pretprodaji će biti dostupne svima, s obzirom da je 6. juna okončana mogućnost preče kupovine za vlasnike pretplatnih karata iz takmičarske 2014/2015 godine. Pravo preče kupovine iskoristio je veliki broj navijača koji su na taj način rezervisali identična mesta i za narednu sezonu, a zanimljivo je sitaći da je za prvih šest dana pretprodaje kupljeno čak 900 godišnjih karata.

Osim u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od ponedeljka 8. juna sezonske karte KK Crvena zvezda moćiće da se kupe i u poslovnici Eventima u TC Ušće. Posebno naglašavamo da će se na Malom Kalemegdanu (radno vreme od 10 do 20, subotom od 10 do 18) prodavati sve sezonske ulaznice (tribine, parteri i lože), dok će u TC Ušće (radno vreme od 10 do 22 sata) moći da se nabave samo godišnje karte za tribine i partere. Kompletan cenovnik sezonskih ulaznica kao i sve pogodnosti prilikom kupovine možete pogledati OVDE, a još jednom napominjemo da je od ove godine omogućena i kupovina sezonskih ulaznica putem interneta.

Podsećamo da će pretprodaja sezonskih ulaznica trajati još samo dve sedmice odnosno do 20 juna pa pozivamo sve navijače da iskoriste značajne popuste i brojne pogodnosti koje se nude. Posebno naglašavamo da će svi vlasnici sezonskih ulaznica uskoro dobiti i članske karte KK Crvena zvezda kojima će ostvarivati sva prava i obaveze propisane Statutom kluba. Međutim, to neće biti samo članska karta već i lojalti kartica uz koju će svi vlasnici moći da ostvaruju brojne popuste u kupovini robe široke potrošnje. To će obezbediti i finansijsku dobit klubu pa će se upotrebom tih kartica dodatno pomagati KK Crvena zvezda.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Тренутно на форуму

Who's Online

Скочи на траку са алаткама