Кошарка Кошарка/Вести

SEZONSKE KARTE U PRETPRODAJI I U TC UŠĆE

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Od ponedeljka 8. juna godišnje karte KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2015/2016 u pretprodaji će biti dostupne svima, s obzirom da je 6. juna okončana mogućnost preče kupovine za vlasnike pretplatnih karata iz takmičarske 2014/2015 godine. Pravo preče kupovine iskoristio je veliki broj navijača koji su na taj način rezervisali identična mesta i za narednu sezonu, a zanimljivo je sitaći da je za prvih šest dana pretprodaje kupljeno čak 900 godišnjih karata.

Osim u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu od ponedeljka 8. juna sezonske karte KK Crvena zvezda moćiće da se kupe i u poslovnici Eventima u TC Ušće. Posebno naglašavamo da će se na Malom Kalemegdanu (radno vreme od 10 do 20, subotom od 10 do 18) prodavati sve sezonske ulaznice (tribine, parteri i lože), dok će u TC Ušće (radno vreme od 10 do 22 sata) moći da se nabave samo godišnje karte za tribine i partere. Kompletan cenovnik sezonskih ulaznica kao i sve pogodnosti prilikom kupovine možete pogledati OVDE, a još jednom napominjemo da je od ove godine omogućena i kupovina sezonskih ulaznica putem interneta.

Podsećamo da će pretprodaja sezonskih ulaznica trajati još samo dve sedmice odnosno do 20 juna pa pozivamo sve navijače da iskoriste značajne popuste i brojne pogodnosti koje se nude. Posebno naglašavamo da će svi vlasnici sezonskih ulaznica uskoro dobiti i članske karte KK Crvena zvezda kojima će ostvarivati sva prava i obaveze propisane Statutom kluba. Međutim, to neće biti samo članska karta već i lojalti kartica uz koju će svi vlasnici moći da ostvaruju brojne popuste u kupovini robe široke potrošnje. To će obezbediti i finansijsku dobit klubu pa će se upotrebom tih kartica dodatno pomagati KK Crvena zvezda.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

На форуму

Скочи на траку са алаткама