Фудбал Фудбал/Омладински погон

Dva gola Tufegdžića za omladince, kadeti deklasirali Leskovčane

Autor: CZBG

Omladinci:

30. kolo

Crvena zvezda – Metalac 2:0  (1:0), strelac Tufegdžić u 32. i 80. minutu.

Stanković, Rebić, Tošić, Stupić, Cvetković, Aleksić (82. Vasiljević), Cvetanović (56. Lisičić-Vuković), Bjeličić, Ivanović (89. Selak), Tufegdžić, Lazić (61. Terzić).

Igrač utakmice: Lazar Tufegdžić (Zvezda)

Bez mnogo naprezanja, omladinci Zvezde su lako savladali goste iz Gornjeg Milanovca. U 1. poluvremenu beležimo dve dobre prilike za nade sa Marakane, od čega je jedna i realizovana. Najpre je u 18. minutu neuhvatljivi Nemanja Ivanović pogodio prečku, da bi u 32. minutu, najbolji pojedinac meča, Lazar Tufegdžić, posle uigrane akcije domaćih u kojoj su učestvovali Bjeličić i Ivanović, koji ga je nesebično uposlio, lako savladao golmana gostiju Jovanovića. Do kraja poluvremena beležimo još nekoliko poluprilika za domaćine, ali nije bilo promene rezultata.

Pitanje pobednika rešio je Tufegdžić lepim golom kada je nakon solo prodora, iskosa sa leve strane postavio konačan rezultat. Kod gostiju se isticao Nikoličić, koji se u 60. minutu našao oči u oči sa golmanom Stankovićem, ali mladi golman Zvezde je izašao kao pobednik iz tog duela.

Kadeti:

30. kolo

Crvena zvezda – Sloga (L.) 9:0 (1:0), strelci: 1:o Cvetković (29), 2:0 Pejović (55), 3:0 Cvetković (57), 4:0 Cvetković (67), 5:0 Đurić (72), 6:0 Grbović (74), 7:0 Đurić (80), 8:0 Grbović (82), 9:0 Pejović (90)

Kovačević (Dodić), Milašinović, Žikić (Panović), Pejović, Nikolić, Stojanović, Cvetković, Crnadaka (Novaković), Petrović (Milojević), Đurić, Romanić (Grbović).

Igrač utakmice: Stefan Cvetković (Zvezda)

Iako tako nije izgledalo nakon prvog poluvremena, crveno beli su u nastavku do vrha napunili mrežu poslednjeplasiranih Leskovčana. U prvom delu Leskovčani su se organizovano branili i samo su jednom kapitulirali, a strelac je bio Cvetković. U nastavku su se raspucali crveno beli, prednjačio je Cvetković, a njemu uz rame bili su Pejović, Đurić i Grbović.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама