Кошарка Кошарка/Вести

Pretprodaja sezonskih karata je počela

Izvor: Zvanični sajt KK Crvena zvezda Telekom

Tačno u podne u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu počela je pretprodaja godišnjih karata KK Crvena zvezda za sezonu 2015/2016. Već oko 11 sati navijači koji imaju pretplatne karte za ovu sezonu formirali su red u želji da rezervišu svoja mesta za utakmice Zvezdinih košarkaša u takmičarskoj 2015/2016 godini, ali i da iskoriste značajne popuste koje nudi pretprodaja.

Podsećamo da su sezonske karte KK Crvena zvezda u pretprodaji jeftinije do 20 odsto, a da vlasnici godišnjih karata iz sezone 2014/2015 imaju dodatni popust od 900 dinara (kompletan cenovnik sezonskih karata možete pronaći OVDE). Takođe, svi oni koji poseduju kreditne kartice Komercijalne banke i Banke Inteza sezonske ulaznice mogu kupiti na tri ili šest mesečnih rata bez kamate, a od ove godine omogućena je i kupovina i putem interneta (sve dodatne informacije o internet kupovini možete pronaći OVDE).

Kao što je već najavljeno od 1. do 6. juna pravo preče kupovine imaće vlasnici godišnjih karata iz ove sezone. Od 8. juna sezonske ulaznice u pretprodaji biće dostupne svima, a osim na Malom Kalemegdanu (radno vreme od 10 do 20 sati, subotom od 10 do 18 sati) moćiće da se kupe i u poslovnici Eventima u TC Ušće (radno vreme svakim danom od 10 do 22 sata).

Kao i prošle godine na Malom Kalemegdanu može se izvršiti i personalizacija sezonskih ulaznica koje tako vremenom mogu postati i zanimljiv suvenir.

Ono što je posebna novina i iznenađenje koje je pripremljeno ove godine i o čemu je na konferenciji za medije u nedelju govorio predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović je da će vlasnici godišnjih karata za sezonu 2015/2016 dobiti i člansku kartu KK Crvena zvezda. To neće biti obična članska karta kojom će se ostvarivati prava i obaveze iz Statuta KK Crvena zvezda, već će ujedno biti i lojalti kartica kojom će se ostvarivati popusti prilikom kupovine robe široke potrošnje. Na taj način vlasnici članske karte biće u prilici ne samo da uštede novac već u isto vreme i da omoguće klubu da prihoduje određena sredstva što će predstavljati značajnu finansijsku pomoć.

Скочи на траку са алаткама