Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши

Stoilović MVP, Gmitrović najbolji mladi odbojkaš

Izvor: http://www.okcrvenazvezda.com

U poslovnoj zgradi VIG Plaza, sedištu Kompanije Viner Štetiše osiguranje u Beogradu, održana je završna ceremonija povodom završetka Viner Štetiše lige.

Dodeljena su priznanja najboljim odbojkašicama i odbojkašima u protekloj sezoni. Za najboljeg odbojkaša proglašen je Filip Stoilović, a Aleksandar Gmitrović je proglašen za najboljeg mladog igrača.

Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Viner Štetiše osiguranje, i Nikola Grbić, prvi trener muške seniorske reprezentacije Srbije, predali su Filipu Stoiloviću, primaču Crvene zvezde, trofej namenjen najboljem igraču (MVP).

Moj cilj je prvenstveno bio da sa ekipom odbranimo titulu koju smo osvajali prethodnih godina. Ova nagrada je kruna svega toga. Ovom prilikom bih hteo da se zahvalim svojim saigračima bez kojih ne bi uspeo da ostvarim ovo. Zahvalio bih se i stručnom štabu i upravi kluba – rekao je Stoilović.

Zoran Blagojević, član Izvršnog odbora Kompanije Viner Štetiše osiguranje, i Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, predali su Aleksandru Gmitroviću, korektoru Crvene zvezde, ček životnog osiguranja na 1000 evra.

Oduševljen sam i veoma zadovoljan ovim priznanjem. Ovo će mi mnogo značiti u budućnosti i nadam se da ću u narednim sezonama uspeti da opravdam prizanje koje mi je uručeno. Ništa od ovoga ne bih ostvario bez pomoći mojih saigrača, trenera, uprave, ljudi koji su verovali u mene. Oni su podjednako zaslužni za ovo koliko sam i ja – istakao je Gmitrović.

U konkurenciji odbojkašica MVP lige je Marta Drpa iz NIS Spartaka, dok je za najbolju mladu odbojkašicu proglašena Jovana Kocić, bloker Vizure.

Ovom prilikom su uručena i priznanja za najbolje igrače u aprilu mesecu. Nagrada za najboljeg odbojkaša pripala je našem Lazaru Koprivicu, a najbolja odbojkašica je bila Maja Savić iz Vizure.

Slobodan Milošević, generalni sekretar OSS, predao je Lazaru Koprivici, primaču Crvene zvezde, trofej namenjen najboljem odbojkašu u aprilu u izboru Sportskog žurnala, Kompanije Viner Štetiše osiguranje i Udruženja odbojkaških klubova Prvih liga.

Predivan je osećaj biti igrač meseca u ovakvoj konkurenciji odbojkaša. Još jednom bih se zahvalio ekipi. Mislim da smo postigli veliki uspeh i da smo sjajno odigrali ovaj plej-of, protiv Inđije, Vojvodine i Partizana. Zasluženo smo osvojili titulu i zahvaljujući ekipi ja sam se tu izdvojio kao pojedinac. Jako mi je drago zbog toga i nadam se da ću nastaviti da napredujem – kazao je Koprivica.

Uvažene goste su pozdravili Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Nenad Golijanin, prvi potpredsednik OSS, i Ana Avrmović, potpredsednik UOKPL i generlani direktor OK Crvena zvezda.

Po završetku svečanog dela ceremonije, gosti, odbojkašice i odbojkaši, predstavnici klubova i medijskih kuća, zadržali su se na koktelu priređenom u njihovu čast.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама