Фудбал Фудбал/Вести

„Sport”: Jović Zvezdin do 2018. godine

Izvor: www.novosti.rs

Pravi potez Crvene zvezde, a i logična odluka Luke Jovića da i posle decembra ostane u taboru aktuelnog šampiona Srbije. Dve strane su se posle kratkih pregovora usaglasili i zatim je mladi napadač koji u decembru postaje punoletan parafirao novi trogodišnji ugovor, piše “Sport”.

Crveno-beli su se na ovaj način zaštitili sa dobrim korakom, koji su inicirali pre nekoliko meseci poslovni direktor Zvezdan Terzić i šef stručnog štaba Nenad Lalatović.

Prema ranijim stavkama Joviću je u decembru postao slobodan igrač, a kada je potpisao prvi ugovor postao je jedan od najmlađih profesionalaca iz mlađih kategorija. Sada je stavio paraf pod novim uslovima plate (u okviru ostalih igrača) i validnost ovog „projekta” je do decembra 2018. godine.

Ukoliko dođe neka ekstra ponuda biće razmatrana, ali je neki načelan plan da se igrač proda za dobar novac u Evropu u junu 2016. godine, a da do tada igra i daje golove.

Ostali talenti: Grujić, Ristić i Jovanović imaju višegodišnje ugovore, a golman Rajković posle dolaska iz Jagodine potpisao do juna 2016. godine i neće biti iznenađenje ako se ne proda na leto da produži boravak u Ljutice Bogdana.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама