Фудбал Фудбал/Вести

Predstavljen Salami (foto)

Autor: CZBG

Gbolahan Salami je novi fudbaler Crvene zvezde. Nigerijski napadač je posle nekoliko dana iščekivanja i peripetija danas predstavljen na Marakani. On je došao iz kluba Vari Vulvs. U odsustvu Blaža Raosavljevića koji je otišao sa ekipom na pripreme u Sloveniju, Salamija je predstavio poslovni direktor Stefan Pantović.

S obzirom da igrač dolazi iz Afrike, Pantović je verovatno zato i istakao datum rođenja na početku predstavljanja.
“Salami je rođen 15. aprila 1991. godine. Za reprezentaciju Nigerije ima više od 10 nastupa, mogao je da ih ima još više, ali je selektor Nigerije odlučio da mu izađe u susret pustio ga je da dođe u Beograd i završi sve oko prelaska u Crvenu zvezdu”, istakao jePantović.

Salami u Zvezdu dolazi kao pozajmljen igrač Vari Vulvsa. Dogovorena je pozajmica na pola godine uz mogućnost da ga Zvezda otkupi do kraja sezone polusezone. Otkupna klauzula iznosi 250.000 dolara i u tom slučaju ugovor bi bio potpisan do 1. januara 2018. godine. Pantović je najavio da će Zvezda voditi politiku prema kojoj neće potpisivati trajne ugovore sa igračima iz Afrike dok ne se ne vidi kako će se ti igrači uklopiti.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама