Фудбал Фудбал/Вести

Šampioni u Kopru – Terme Čatež (anketa)

Autor: CZBG, izvor: crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u nedelju, 18. januara, u Sloveniju. Oni će u Kopru odradiit prvu fazu priprema, zahvaljujući kompaniji “Terme Čatež” koja je i ovog puta našim igračima obezbedila odlične uslove za treniranje i vrhunski smeštaj.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Nenad Lalatović, izrazio je zadovoljstvo učinjenim u prethodnih desetak dana, i pohvalio je svoje fudbalere zbog zalaganja na treninzima. Lalatović je rekao da će Crvena zvezda pokušati da pobedi što je moguće više utakmica na proleće.

Neću da obećavam svih 15 pobeda. Ko kaže da će sigurno da ostvari 15 pobeda, ili se ne razume u fudbal, ili ga ne gleda kako treba. To je jako teško uraditi, gotovo nemoguće. Pokušaćemo da uradimo ono što jeste moguće, da se maksimalno pripremimo, i spremni dočekamo nastavak prvenstva – rekao je Lalatović.
Lalatović će na raspolaganju imati većinu pojačanja, a još uvek nije isključeno da će Crvenu zvezdu pojačati još neki igrač.

Krunić i njegov otac su mi rekli da, kada bi se samo oni pitali, Rade bi odavno bio u Zvezdi jer je veliki Zvezdaš. Ipak, u nečemu se pitaju njegovi menadžeri. Za Krunuća, kao igrača, ovo je pogubna situcija, jer on ne zna ni gde je, ni šta je. Njegovi menadžeri moraju da shvate da je za Radeta najbelje da dođe u Zvezdu, odigra kako ume, a zatim nastavi dalje. Takođe će nam biti potreban još jedan krilni igrač. Imamo Lazovića, Gavrića i Kataija na toj poziciji, a Lazović je bio na pregovoria sa Đenovom i od leta bi trebalo da se preseli u Italiju. Verujem da ga to neće opterećivati i da će njegove misli tokom prelećne sezone biti okrenute samo ka Zvezdi.

Potpisom Salamija, završen je posao oko napadača. Ipak, zbog problema sa vizom, Salami neće moći da prisustvuje pripremama u Sloveniji.

Salami će ostati u Beogradu i raditi na fizičkoj spremi pod komandom Ivice Momčilovića. Žao mi je što neću moći da ga vidim, ali imaćemo vremena da se uklopimo tokom priprema u Antaliji. Džošua Parker je takođe napadač, ali probaćemo ga tokom priprema u Sloveniji i na krilnoj poziciji – rekao je Lalatović, koji je na prvu fazu priprema poveo 29 igrača.
Na spisku se nalaze: Predrag Rajković, Damir Kahriman, Marko Trkulja, Marko Petković, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Bogdan Planić, Saša Stojanović, Darko Lazović, Luka Jović, Danijel Avramovski, Savo Pavićević, Nikola Antić, Mamadu Mbođ, Stefan Đorđević, Novak Martinović, Miloš Cvetković, Miloš Bosančić, Filip Manojlović, Džošua Parker, Mihajlo Ristić, Aleksanadar Katai, Vukan Savićević, Vukašin Jovanović, Dušan Anđelković, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Aleksandar Kovačević i Đorđe Despotović.

Crveno-beli ostaju u Sloveniji deset dana i to prilikom odigraće tri prijateljske utakmice. Najpre će 21. januara protivnik biti Tolmin, tri dana kasnije Ankaran, i 27. januara snage će odmeriti protiv Kopra.

Pred našim fudbalerime su naporne pripreme i prolećni deo sezone u kojoj će juriti prednost komšija u pokušaju  da odbrane titulu. Kakvo je vaše mišljenje – mogu li fudbaleri Zvezde odbraniti titulu?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама