Žao mi je što je Napoliju pala forma kada je nabitnije i što neće ići u napad na Ligu šampiona. Najverovatnije će igrati INter i Milan gradski derbi u polufinalu LŠ iako po meni nemaju tako dobre timove kao nekad kada su se sastajali međusobno u kasnoj fazi Lige šampiona. Real sa Anćelotijem pokazuje suprotno da igra najbolje kada je najpotrebnije i ako dobiju u polufinalu već viđen Siti mislim da će uspeti da odbrane LŠ
Srbi gospoda:
Španci:
@fuentess kad već pomenu Špance, trenutno se Real i Barsa svađaju i prepucavaju u medijima ko je režimski klub 😅
Sve smo prvi radili 😂
@fuentess kad već pomenu Špance, trenutno se Real i Barsa svađaju i prepucavaju u medijima ko je režimski klub 😅
Sve smo prvi radili 😂
Ne znam odakle obraza navijačima Reala da tvrde za Barselonu koja je separatistički klub da su režimski. Au kakvih sve ima
Real je 300 posto državni klub čak i španska Marka najčitaniji španski list je otvoreno dnevno glasilo Real Madrida
Posle prvih utakmica polufinala pokazalo se da je Siti prvi favorit. Jeste Anćeloti napravio dobru taktiku da uspori igru Sitija, ali jedan rizičan poprečni pas Kamavinge i majstorija De brujne su dovleli do toga da idu i Mančester bez prednosti. Naravno nikad ne treba otpisivati Real, ali biće jako teško u revanšu. Mada pokušao je Krvahal da navuče griliša na crveni kad ga je bacio u reklame i odglumio da ga je Griliš posle mlatnuo rukom. Griliš i Voker mogu su kritični da prirede Siti u fudbalu ono što su Panter i Lesor u košarci jer svakako će Real pokušati "na foru" da prođe jer će biti teže usporiti igru Sitija na njihovom terenu.
Inter mi je moram priznati neočekivano lako pobedio Milan još su u 15.minutu imali stativu za 3:0 kasnije na početku drugog dve odlične šanse za Milan jer kako je utakmica tekla tako se Inter zadovolji sa 2:0 isamo gledao da privedeutakmicu kraju , zapretili su par puta u polukontrama , ali su grešili u završnom pasu i jedna neodlučnost Galjardinija ih je koštala da ne čekaju revanš sa većom prednošću. U svakom slučaju pokazale su ove utakmice da je pobednik dvomeča SIt-Real favorit u finalu s kim god da igra
Biće večeras zanimljivo u LE, pogotovo Juventus - Sevilja
Sevilja i Liga Evrope nikad ih ne otpisati Juventus u poslednjem minutu nadoknade izvukao 1-1 i sa tim reyultatom se ide u Sevilju. U Rimu manje zanimljiv meč Roma standardno taktički dala jedan gol, a drugi ako padne. Mislim da će i tih 1:0 biti dosta , stanardno će Murinjo u gostima odigrati 0:0 ili 1:1 i otići u finale
Moj OFK pobedio,ja srecan!Castio celu kafanu!:)
Драго ми је због ОФК-а,уз Звезду мени један од омиљенијих српских клубова.Мада га огадише Терза&Мркела дуо који се понашају као да је тај клуб њихово власништво па су послали синове на каљење и учење заната.А зна се добро ко је тај клуб довео скоро до гашења...
Како је Сити развалио Реал, заиста нестварно. Интер нема шанси против Ситија у финалу.
@miki Никад не отпусуј жабаре...Сви имамо тај утисак о великој разлици у квалитету између Ситија и Интера али намазани су ти италијански клубови.Нарочито у финалима.На све то,игра се само један меч.Све је могуће...Навијаћу за Интер свакако.Никад нисам симпатисао те клубове који на сваки прелазни рок утроше пола милијарде.Тако да су ми Сити и ПСЖ у исти кош по том питању.С тим да Сити барем има систем.
После жреба за четвртфинале, прогнозирао сам овде финале Манчестер сити - Милан. Ипак, Интер је показао да је бољи и заслужено је прошао. Подигли су форму значајно у право време. Две победе у полуфиналу, нешто раније добили и Рому у гостима. Дошли до финала без пораза у нокаут фази. Свака част.
Инзаги приредио тактичко прилагођавање у одбрани како би задржао Рафаела Леаа, стављајући Дамфриса на њега. Добро је деловао са Дармијаном и Барелом. Сва тројица су успели да неутралишу и Теа Ернандеза, који је много важан Милану у нападу. Онда се отворио простор и да се напада Тонали, што су добро користили.
Сити за мене скроз очекивано. Ма колико људи говорили да пластика никад неће бити врх европског фудбала. Људи већ годинама играју најбољи фудбал. Нису престајали да нападају, са или без лопте. Нису дали Реалу да дише, гушили су их пресингом Грилиша и Силве.
Не волим да се круг освајача шири, навијаћу за Интер, али је Сити фаворит. Ако освоје биће заслужено.
Пре неку недељу читам овај текст и сад када је Интер у финалу можда и највећом заслугом управо Инзагија просто да се запита човек зашто га овај новинар толико ниподиштава?Лако је Гвардиоли тркати се са Фераријем,ајде нека пређе мало у Голф ГТИ.
@_rygel-xvi_ Генерално, много лузерских пораза је Инзаги имао на клупи Лација. Најдрастичније ми је у сећању сезона 17/18. кад је код куће у последњем колу изгубио од Интера и тако је изгубио четврто место које води у Лигу шампиона. Интеру је пре меча играла само победа да их престигне на табели и добили су иако је Лацио водио два пута. И реми им је био довоља, али су традиционално изгубили. Прошле сезоне је после пораза од Болоње у финишу, Интер пао на друго место на табели и Милан до краја то није испустио.
У Европи је стандардно трокирао, а увек је имао лаке групе. Од Салцбурга је испао после победе 4-2 у првом мечу. Карактеристично за његове екипе је да кад упадну у кризу, друго не могу да изађу из ње. Серије киксева. Ове сезоне је Интер ушао у сезону као фаворит, а ето их на четвртом месту.
Доносио је неке небулозне одлуке о изменама кроз каријеру. По шаблону углавном.
Много је критикован у Италији, али је двомеч са Миланом спремио мајсторски. У потпуности је затворио Милан. Спремио је екипу психолошки и тактички. Посебно опција на Леау и Ернандезу, ту је скроз разоружао Пиолија. Играчи Милана су имали врло мало момената надмоћи и нису успели да створе класичне прилике за гол.
Волео бих да освоји, да покаже да вреди више од критике.