Ne znam na kojoj temi , pa ću ovde. Malopre sam se jedva ulogovao. Iako sam normalno video šta na slici da obeležim vraćalo me kao da nisam. Jedva sam sam je iz ne znam kog puta uspeo ulogovati. Svaki put kad mi iskoči da nisam ulogovam iako kliknem na "zapamti me" , sve teže ulazim. Jeste da mi to radi jednom u dva meseca, ali je počelo sve teže i teže da se ulazi, imam osećaj da je pitanje dana kad neću moći da se uloigujem zbog tog "testa" ako migu tako da se izrazim
@czbg Hvala 😀 Nije to meni smetalo kad se pojavilo prvi put pre određenog vremena jer kliknem na slike za koje je pitanje i odmah me uloguje, a sad me na kompu baš malerisao. I na telefonu je , ali mnogo kraće neka dva minuta mi je menjao slike , pa me ulogovao. Pre neka 2 meseca sam pomislio da je do mene , ali ovaj put sam se baš skoncentrisao i skapirao da je do te aplikacije
Jel ima jos eko problema, osim mene, da kada hoću da kreiram novi post, da se spiner vrtiskoro 30s, da je sve dosta usporeno. Ili je samo nešto do mene. Jedino ovde imam problem, brzina mi je ok, sve drugo mi radi kako treba.
@nick79 дешава се из неког разлога. Морам да добијем пуни инфо зашто се то дешава.
Добро знај да увек ту сам ја...
@czbg Ja vidim da je sa moje strane otisao request, ali onda krene da "vrti" na serverskoj (forum) strani. Cak sam jutros potpuno zatvorio tab, i kada sam posle nekog vremena ponovo pristupio forumu, iskocila mi ona "zelena" notifikacija da je post uspesno napravljen - sto govori, da je sa moje klijentske strane request poslat kako treba, ai da duze procesiranje traje na serverskoj strani.
Takodje, primecujem da dosta ljudi pravi visestruke postove, koje sam uglavnom brisao. Nisam siguran da li je i njeima isto "sporo" pa vise puta kliknu na dugme za kreiranje novog posta ili sta se desava?
Ulazim na Forum i preko kompa koristeći mozilu i preko mobilnog telefona koristeći android aplikaciju.
Kako da postavim sliku u upisu ?
@kafucino ако је са интернета, мислим да је довољно копи/пејст. Ако је са компа или телефона имаш испод "одабир фајла".
Odaberi fajl preko mobilne aplikacije neće
@kafucino не знам зашто неће, али хоће преко бровсера на мобилном. Заиста не знам у чему је проблем. Видећу у поставкама.
Opet ne znam koji kurac me pita ovo govna da sam čan, da mora da se logujem na forum
Jebem ti takav forum
@blokovi Sasvim je normalno da sesija istekne nakon određenog vremena. Ne vidim šta je problem ulogovati se jednom mesečno. A o kvalitetu foruma ne bih sudio po tome, ali dobro, tvoje je pravo da sopstveni sud donosiš na osnovu onih parametara koji su tebi bitni.
@blokovi Sasvim je normalno da sesija istekne nakon određenog vremena. Ne vidim šta je problem ulogovati se jednom mesečno. A o kvalitetu foruma ne bih sudio po tome, ali dobro, tvoje je pravo da sopstveni sud donosiš na osnovu onih parametara koji su tebi bitni.
Koje odeđeno vreme kad se ulogujem skoro svaki dan?
Problem je , zašto bi se sto puta ulogovao na isti forum? Ovo je prvi forum da mi se to događa
Ja to napisao pre više od nedelju dana , a ti se baš setiš da napišeš posle nedelju dana i sad ja treba u šta da poverujem u to da je to slučajno 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡 🤡
nije lepo , budimo realni
E ti nick79 nisam ušao na forum 2 dana , pa tu tvoju drsku prozivku koje si se setio posle NEDELJU dana bi ti odnah odgovorio, nego nisam video
Ko da poveruje u tvoj cirkuzantski odgovor posle nedelju dana 🤡
I šta sad treba da se čekam nedlju dana na odgovror , a piše da si online, ne znači ako se čekalo 7 dana na odgovor da se sad setiš šta da sročiš nedlju dana ?